site hit counter
FilmFilmovi 2018

Zvezda je rođena (A Star is Born) – titlovani trejler i najava filma

Rediteljski debi glumca Bredlija Kupera i prva glavna filmska uloga pevačice Lejdi Gage

Warner Bros je objavio prvi trejler i postere za film A Star is Born.

U ovom filmu Bredli Kuper tumači ulogu iskusnog muzičara Džeksona Mejna koji otkriva i zaljubljuje se u problematičnu pevačicu  Ali (Lejdi Gaga).  Gotovo da se odrekla svog sna da postane poznata sve dok je nije stavio pod svetlima reflektora. Dok Alijina karijera počinje da hvata svoj zamah, njihov lični odnos se urušava dok se Džek bori protiv svojih unutrašnjih demona.

Radi se o novoj verziji poznate tragične ljubavne priče koja je prvi put ekranizovana 1937 godine u režiji Vilijama Velmana, a u glavnim ulogama su bili Denet Gejnor i Frederik Marč; zatim 1955 godine u režiji Džordža Cukora, sa Džudi Garland i Džemsom Mejsonom; i 1977 u režiji Frenka Pirsona sa Barbarom Strejsend i Krisom Kristofersonom.

Pored Bredlija Kupera i Lejdi Gage, uloge u ovom filmu će tumačiti i Endru Dajs Klej, Dejv  Čapel i Sem Eliot.

Lejdi Gaga je ranije imala ulogu u tv seriji American Horror Story za koju je dobila Zlatni Globus za najbolju žensku ulogu. Ona će otpevati sve pesme iz filma i snimane su uživo.

Danas je Lejdi Gaga postavila na svom Facebook profilu prvu pesmu iz filma – koja sama za sebe može da bude trejler filma – stvar koja se zove Shallow. U njemu možemo uvideti da Bredli Kuper nije samo običan glumac i reditelj već da ima i solidne vokalne sposobnosti.

Pročitajte i ovo:
Krid 2 (Creed II) - titlovani trejleri i najava filma

Film stiže u domaće bioskope na jesen.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close