Sunday , July 20 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Zlokobni (Sinister) – uskoro stiže novi horor film sa Itanom Houkom
Zlokobni (Sinister) – uskoro stiže novi horor film sa Itanom Houkom

Zlokobni (Sinister) – uskoro stiže novi horor film sa Itanom Houkom

0 Flares 0 Flares ×

Kuća koja uliva strah, demonske sile koje napadaju decu, otac koji čini sve da to spreči i bledunjava sablast koja vreba… Producenti filma Sinister su se baš potrudili da “pumpaju” scenario filma Insidious. A nije ni čudo: oni su i producirali odlični Insidious. Za produkcijom ovog novog filma nalazimo Džejsona Bluma i Brajana Kavanaga koji stoje takođe iza filma Paranormalna aktivnost i tv serija The River i Area 51.

Get Adobe Flash player

Sinister režira Skot Derikson koji stoji iza ne tako lošeg Egzorcizma Emili Rouz  i mnogo lošijeg Dan kada je Zemlja stala.

Drago mi je da ponovo vidim glumca (koji je nestao već duže vremena iz “prometa”) Itana Houka koji se vraća hororu nakon filma Daybreakers. Scenario nije preterano originalan, ali ako volite da se plašite to i nije neki problem (stara kutija pronađena na tavanu kuće sa turobnom prošlošću puna rolni 8mm filmova koje će naš junak odmah pogledati).

Film izlazi u bioskope u USA 24 avgusta 2012.

ZLOKOBNI (SINISTER)
Žanr: Horor, Triler
Premijera: 5. oktobar 2012. (USA)
Režija: Scott Derrickson
Glavne uloge: Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, James Ransone, Fred Dalton Thompson, Nicholas King, Clare Foley, Victoria Leigh, Juliet Rylance i Michael Hall D’Addario.

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×