site hit counter
TV serije

Zapadni svet (Westworld) – stigao je novi fantastični titlovani trejler za drugu sezonu

Fanovi ove tv serije sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu da saznaju dalji razvoj priče. Ostalo je manje od mesec dana do emitovanja druge sezone a HBO nam je večeras podario novi, duži, trejler u kome imamo prgršt novih kadrova.

Ako ste obratili pažnju, muzička podloga trejlera koju potpisuje Ramin Djawadi je njegova klavirska obrada hita benda Nirvana Heart Shaped Box. I to je sjajno.

A još sjajnije je da možemo videti i postojanje Shogun World zabavnog parka, kao i veći deo glumačke ekipe na okupu koju čine Evan Rachel Woods, Ed Harris, Rodrigo Santoro, Jimmi Simpson, Thandie Newton i Jeffrey Wright.

Šta da vam kažem, strpite se do 22 aprila kada sezona kreće sa emitovanjem.

Mali bonus: evo vam i muzike iz trejlera.

Živite bez ograničenja u svetu u kome može biti zadovoljen svaki ljudski apetit.

Izvršni producenti Lisa Džoj, Džonatan Nolan i Dž. Dž. Abrams predstavljaju ovu mračnu odiseju o rađanju veštačke svesti i evoluciji greha.

„Zapadni svet“ je ambiciozna i veoma maštovita dramska serija koja uzdiže koncept avanture i traženja uzbuđenja na novi, izuzetno opasan nivo.

U futurističkom zabavnom parku poznatom kao Zapadni svet, grupa androida domaćina odstupa od pažljivo programiranih obrazaca ponašanja i počinje da se ponaša neprilično.

Pročitajte i ovo:
Pravi detektiv (True Detective) - titlovani tizer trejler i najava treće sezone

Serija je inspirisana filmom iz 1973. godine, scenariste i reditelja Majkla Krajtona („Park iz doba jure“).

 

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close