site hit counter
TV serije

Zapadni svet (Westworld) – pogledajte prvi tizer trejler druge sezone

Zapadni svet (Westworld) - pogledajte prvi tizer trejler druge sezone

Početak produkcije druge sezone tv serije Zapadni svet (Westworld) je nedavno počela, ali to je bilo očigledno dovoljno da HBO iznedri prvi tizer trejle koju je obelodanio na Comic Con-u. U njemu možemo videti kadrove kako događaji u zabavnom parku su i dalje veoma krvavi za posetioce.

Naravno, dotični kadrovi nam daju nikakve smernice u kom će se smeru odvijati nastavak priče. Ionako ova serija će biti na malim ekranima tek od 2018 godine, tako da još ima vremena za to.

Jonathan Nolan i Lisa Joy su na pitanja o delu zabavnog parka sa samurajima koji je nagovešten na kraju prve sezone bili prilično šturi i neinformativni.

Ono što je poznato i izvesno je da se glumačka ekipa uvećati novim likovima koje će tumačiti Katja Herbers, Neil Jackson i Jonathan Tucker.

Pridružiće se ekipi iz prve sezone koju čine Ed Harris, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Simon Quarterman, James Marsden, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Louis Herthum.

Za kraj, ako ste se zapitali koja je pesma muzička podloga trejlera, radi se o pesmi « I’ve Gotta Be Me » koju izvodi Sammy Davis Jr.
Pročitajte i ovo:
Oštri predmeti (Sharp Objects) - titlovani trejler i najava nove letnje HBO tv serije
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close