site hit counter
TV serije

Žan Klod Van Džonson (Jean-Claude Van Johnson) – titlovani trejler i najava tv serije

Ko god od vas je proživeo devedesete i voleo je žanrovske filmove nije mogao a da ne voli filmskog majstora borilačkih veština, Žan-Klod Van Dama (Jean Claude Van Damme).

Iako mnog teraju sprdnju sa njim zbog njegovih brojnih televizijskih ispada, karatista ipak i dalje fascinira, a to dokazuje i njegova prva televizijska serija: Žan-Klod Van Džonson (Jean-Claude Van Johnson).

Pilot epizoda, prikazana prošlog leta, je dokazala da je postao majstor još jedne veštine: podsmejavanja samog sebe.

Delikatan posao, nema šta. Ovde Van Dam tumači smrknutog akcionog glumca koga je napustila slava koji je odlučio da se vrati svom starom poslu: tajnog agenta. Totalno uvrnut scenario u kome ga vidimo poput tužnog klovna vrši analizu svog pravog života odavajući istovremeno pravi omaž svojoj filmografiji.

Pilot je zaista bio zabavan i dao nam je nagoveštaj zabavne tv serije. Pilot je dobio zeleno svetlo i Amazon Studio je producirao celu sezonu koja kreće sa emitovanjem polovinom decembra. Ako tome dodamo da je za produkcijom serije Ridley Scott onda možemo da se ponadamo najboljem.

“Pedesetsedmogodišnji glumac, nesrećan i u penziji, Van Damme gubi dane u površnom Hollywoodu sve dok ga slučajni susret s izgubljenom ljubavi ne vrati natrag u igru, na kraju ga prisiljavajući da se suoči s najvećim neprijateljem s kojim se ikada suočio: bugarskim kartelom. Šalimo se, sam je sebi najveći neprijatelj.”

u boji, tv serija, SAD, 2017

reditelj: Peter Atencio
snimatelj: Jas Shelton
muzika: Joseph Trapanese
montažer: Nicholas Monsour

uloge:
Jean-Claude Van Damme (Johnson / Jean-Claude Van Damme )
Kat Foster (Vanessa)
Moises Arias (Luis)
Phylicia Rashad (Jane)
Bar Paly (Krisztina)
Tim Peper (Gunnar)
Filip Van Damme (Filip)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close