Wednesday , September 10 2014
Naslovna / Film / Youtube kanal Filmski Trejleri i Mega blog su počeli saradnju
Youtube kanal Filmski Trejleri i Mega blog su počeli saradnju

Youtube kanal Filmski Trejleri i Mega blog su počeli saradnju

0 Flares 0 Flares ×

Kao što znate, volim da potkrepim svoje najave filmova i adekvatnim trejlerima. Mogao bih zarad brzine i eksluzivnosti da postavljam originalne neprevedene trejlere ali više volim da malo i sačekam ali da trejleri budu sa titlom radi potpunog ugođaja svih posetilaca Mega bloga. Imam više izvora za trejlere ali mi je od početka definitivno bio favorit Youtube kanal Filmski Trejleri.

Podnaslov dotičnog kanala je Novi titlovani HD trejleri. Naime, kod njega mi se uvek dopadao izbor filmova koji se najavljuju, kvalitetni HD snimci trejlera (za potpuni vizuelni ugođaj), kvalitetno odrađen prevod kao i ažurnost objavljivanja trejlera. Inače kanal ima 118 prevedenih trejlera, ima zavidan broj pretplatnika (oko hiljadu) a trenutni broj pregleda trejlera je  skoro dva miliona (1,888,645).

Stupili smo u međusobni kontakt, obostrano cenimo ono što radimo i od nove godine Mega blog uzima učešća u radu ovog odličnog kanala. Davaću svoj doprinos u vidu pomoći oko prevođenja aktuelnih trejlera, trudiću se da to što kvalitetnije radim, obećavam ;).

Evo prvog rezultata naše saradnje, prevod za teaser trejler za The Expendables 2 (Plaćenici 2):

Biće toga još, obećavamo. Ovim putem se javno zahvaljujem na ponudi za učešće u radu ovog kanala.

Posetite: Youtube kanal ili njihovu Facebook stranicu

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×
  • patronize