Wednesday , July 23 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Veliki Getsbi – preslušajte besplatno online soundtrack filma
Veliki Getsbi – preslušajte besplatno online soundtrack filma

Veliki Getsbi – preslušajte besplatno online soundtrack filma

0 Flares 0 Flares ×

Dragi prijatelji, donosim vam eksluzivno na besplatno preslušavanje muzički soundtrack nadolazećeg filma Baza Lurmana koji otvara ovogodišnji Kanski festival, Veliki Getsbi sa Leonardom Di Kapriom i Keri Maligan u glavnim ulogama. O filmu sam već detaljnije pisao u dva članka na blogu (ovde i ovde), a u nastavku članka uživajte u muzici.

Na raskošnim pozornicama grada koji nikada ne spava i Getsbijeve vile smenjuju se bogati skorojevići, starlete, isprazni likovi tadašnje elite, dok glavni junak, svestan svog porekla i trenutka u kojem živi, nesrećan u ljubavi, ostaje jedini iskreni svedok vremena. Svestan da je zbog svog bogatstva stekao društveni položaj i naklonost džet-set, Getsbi shvata da se ono do čega mu je stalo ne može kupiti novcem.

      Tracklist

 1. $100 Bill – Jay-Z
 2. Back To Black – Beyonce et Andre 3000
 3. Bang Bang – Will.I.Am
 4. A Little Party Never Killed Nobody (All We Got) – Fergie et Q Tip et GoonRock
 5. Young And Beautiful – Lana Del Rey
 6. Love Is The Drug – Bryan Ferry avec The Bryan Ferry Orchestra
 7. Over The Love – Florence + The Machine
 8. Where The Wind Blows – Coco O. of  Quadron
 9. Crazy In Love – Emeli Sande et The Bryan Ferry Orchestra
 10. Together – The XX
 11. Heart’s A Mess – Gotye
 12. Love Is Blindness – Jack White
 13. Into The Past – Nero
 14. Kill And Run – Sia

Kako da koristite ovaj plejer? Podeljen na dva dela, vama je važan desni, manji deo sa spiskom pesama. Spisak je spušten do kraja i trebate ga vašim mišem skrolovati do vrha (početka spisak). Prva stvar na tracklist-i je ceo muzički soundtrack od 57 minuta. Ako želite da ga preslušate u celosti, kliknite na njega i muzika će početi. A ako želite da čujete neku pesmu ponaosob, one se nalaze u nastavku tracklist-e, skrolujte spisak i kliknite na pesmu koju želite čuti. Može vam se desiti da čujete kratku reklamnu poruku na engleskom jeziku ali ne brinite, ne traje dugo i nije često.

Kako vam se čini soundtrack? Šta vam se sviđa a šta ne od pesama? Moji su favoriti Lana Del Rey i Florence and The Machine

Prijatno slušanje!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×