site hit counter
FilmFilmovi 2017

Valerijan i carstvo hiljadu planeta (Valerian and the City of a Thousand Planets) – titlovani trejler i najava filma

Možete pročitati sve detalje o stripu Valerian francusko-belgijske škole koji je poslužio kao inspiracija ovom filmu na domaćem referentnom sajtu o stripovima www.stripovi.com na ovom linku.

O filmu:

Od vizionarskog reditelja filmova Peti element i Lucy, Luka Besona, dolazi novi blockbuster Valerijan i carstvo hiljadu planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna.

Valerijan (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alpha ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti ceo grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

Filmska ekipa:

u boji akcioni naučno-fantastični film, Francuska, 2017

reditelj: Luc Besson
pisac: Pierre Christin, Jean-Claude Méziéres
scenario: Luc Besson
snimatelj: Thierry Arbogast
producent: Luc Besson

uloge:
Dane DeHaan (Valerian)
Cara Delevingne (Laureline)
Ethan Hawke (Jolly The Pimp)
John Goodman
Clive Owen (Commander Arün Filitt)
Rihanna (Bubble)
Rutger Hauer

Poster(i) filma:

h

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close