site hit counter
MuzikaTri boje zvuka

Tri boje zvuka: Yu Grupa, Aleksandra Kovac i Kristali

Na snimanju emisije Tri boje zvuka okupili su se i ovog ponedeljka odlični muzičari u Studiju 8! Provedite nezaboravno veče uz legende domaćeg rokenrola, r'n'b-a i popa – Ju grupu, Aleksandru Kovač i Kristale.

Hitovima koji su obeležili njihovu 20 godina dugu karijeru, Kristali će otvoriti ovo muzičko veče. Gledaoci će imati priliku da čuju i njihovu novu pesmu “Divan dan”, sa petog studijskog albuma koji je u pripremi.

Aleksandra Kovač će uz pratnju Ivana Aleksijevića na klaviru prirediti pravo muzičko uživanje i još jednom prikazati zbog čega je smatraju jednom od najboljih vokala ovih prostora.

Ju grupa, koja već 35 godina predstavlja uzor prvenstveno ljubiteljima pravog gitarskog zvuka, u emisiji Tri boje zvuka izvešće njima posebno značajne numere, a među njima i čuvenu rok basnu “Čudna šuma”.

U vestima sa svetske muzičke scene donosimo priču o jednoj neobičnoj saradnji pevačice Pink i Kanađanina Dalasa Grina pod nazivom “You and Me”. Zavirićemo i u muzički svet Vilijema Farela i čuti priču o njegovom aktuelnom albumu “Dear Girl”.

Nastavite da nam pišete vaše utiske o emisiji i predloge, na e-mail 3bojezvuka@rts.rs, FB stranicu “3BOJE ZVUKA” i Twitter profil @3BOJEZVUKA.

Voditelj: Bojan Perić
urednik: Jelena Vlahović
reditelj: Igor Basorović

VIA

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close