site hit counter
MuzikaTri boje zvuka

Tri boje zvuka : “The Frajle”, Dado Topić i Marčelo

Emisija “Tri boje zvuka” uvek okuplja dobre muzičare u studiju i ljubitelje živog zvuka pored TV ekrana. Posebno nam je drago što su ovog ponedeljka naši gosti sjajne “The Frajle”, čuveni Dado Topić i jedinstveni Marčelo!

Uvek dobro raspoloženim “Frajlama”, podršku na sceni “Tri boje zvuka” pružiće odlični muzičari, prijatelji novosadskih gospođica. Čari “vojvođanskog tanga” neće izostati, kao što ne izostaju i na brojnim koncertima u regionu na kojima ove devojke nastupaju. Šarmom, originalnim izgledom, ali pre svega savršeno uklopljenim vokalima i dobrim aranžmanima, “Frajle” će predstaviti svoj album “A strana ljubavi”.

Naš gost je i veliki roker i čovek koji već mnogo godina nosi titulu najboljeg muškog vokala na eks-Ju prostorima, Dado Topić! Sa bendom “Time After Time” izvešće hitove koji su se zauvek upisali u istoriju rokenrola. Nekadašnji član “Dinamita”,”Korni grupe”, “Smak”-a, osnivač “Time”-a, muzičar je “starog kova” i primer za sve one koji su na početku muzičkog života. Za njega biti muzičar “nije posao, već način življenja života”.

Marko Šelić – Marčelo, pisac i muzičar, autor romana, brojnih kolumni, četiri studijska albuma i aktuelnog knjigoalbuma “Napet šou”, u emisiji “Tri boje zvuka” nastupiće sa svojim “Filterima”. Kroz svoje tekstove, on šalje poruku svima koji su spremni da je čuju.

Od vesti sa svetske muzičke scene, kao i uvek, trudimo se da vam predstavimo aktuelne nove, ali i neke legendarne muzičare. Ovoga puta prestavljamo vam Megan Trejnor, devojku koja je sa prvim singlom “All About That Bass” oborila mnoge rekorde u muzičkoj industriji. Čućemo i zanimljivu životnu priču o Ketu Stivensu, muzičaru koji je prošle godine ušao u “Kuću slavnih rokenrola”.

Znate da osluškujemo vaše želje i predloge koje nam šaljete na i-mejl 3bojezvuka@rts.rs i ostavljate na Facebook stranici “3 BOJE ZVUKA” i Twitter nalogu “@3BOJEZVUKA”|. Samo tako nastavite. VIA

Voditelj: Bojan Perić

Urednik emisije: Jelena Vlahović

Reditelj: Igor Basorović

Pročitajte i ovo:
Game of Thrones Live Concert Experience - Pariz 12/05/2018
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close