site hit counter
MuzikaTri boje zvuka

Tri boje zvuka : MaraQYa, Aleksandra Radovic i The Dibidus

Odličnu energiju donose vodeći predstavnici novog soul-a na našoj muzičkoj sceni, grupa MaraQYa, jedna od najpopularnijih pop pevačica, Aleksandra Radović i bend koji nastavlja tradiciju Vampira i Familije, The Dibidus!

Maraqya (12)

Iz naziva benda MaraQYa može se naslutiti njima svojstven, egzotičan zvuk u kome vešto kombinuju soul, R&B, hip-hop. Vedra i energična muzika, protkana savremenim tekstovima, jednostavno pleni.

Uz podršku repera Struke izvešće svoj veliki hit Govor tela sa prvog albuma Savršen dan, kao i pesme koje najavljuju novi album Soul i biber.

alexandra radovic (30)
Vrsna pevačica i kantautorka Aleksandra Radović objavila je tri studijska albuma koja su odlično prihvaćena kako kod publike tako i kod kritike. Veliki broj hitova koje ima za sobom govori da je ona muzičar koji vrlo dobro zna koju muziku želi da stvara, sa kojim saradnicima i na koji način treba da je iznese. U emisiji Tri boje zvuka čućemo neke od dobro poznatih hitova, kao i najnoviji singl Mali peh.
the dibidus (24)
Bend The Dibidus će se predstaviti hitovima koji su obeležili karijeru muzičara koji su menjali ime i sastav benda, ali ne i pozitivnu enregiju koju šalju svojim pesmama. Kombinacija ska ritma, popa i roka, često angažovanih tekstova i plesne muzike stvara neodoljiv spoj i njihov je zaštitni znak. Poruka koja uvek stoji na njihovima albumima čuće se i u našoj emisiji: “Budite dobri ljudi, i volite se, jer ljubav pobeđuje sve”.

Sa svetstke muzičke scene donosimo vesti o mladom i vrlo talentovanom Englezu koji se proslavio hitom Budapest, Džordžu Ezri, a prisetićemo se i dobro poznatog Karlosa Santane i čućemo priču o njegovom novom ostvarenju Corazon.

Nastavite da nam pišete i šaljete svoje predloge i sugestije na i-mejl adresu 3bojezvuka@rts.rs, Facebook stranicu “3 BOJE ZVUKA” i na Twitter profil @3bojezvuka.

Voditelj: Bojan Perić
Urednik emisije: Jelena Vlahović
Reditelj: Igor Basorović

VIA

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close