Wednesday , April 23 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Totalni opoziv (Total Recall) – rimejk sa Kolinom Farelom i Kejt Bekinsel
Totalni opoziv (Total Recall) – rimejk sa Kolinom Farelom i Kejt Bekinsel

Totalni opoziv (Total Recall) – rimejk sa Kolinom Farelom i Kejt Bekinsel

2 Flares 2 Flares ×

Evo još jednog rimejka (neko mi šapće na uvo da nije rimejk već nova adaptacija novele Filipa K. Dika) i to kultnog filma Pola Verhovena sa Arnoldom Švarcenegerom i Šeron Stoun. Ovog puta glavne uloge preuzimaju Kolin Farel i Kejt Bekinsel, potpomognuti Brajanom Kranstonom (neponovljivi heroj tv serije Breaking Bad) i Džesikom Bil a sve pod režiserskom palicom Lensa Visemana (režirao je prvi Underworld i četvrti Die Hard).

Na programu je već viđena paranoična i uvrnuta priča sa obiljem akcionih scena i kompjuterske grafike. Da li će kopija (pardon: adaptacija) biti bolja od originala, ostaje da se vidi. Ah, da: ovde se sve dešava na Zemlji, nema ekskurzije do Marsa. Eo i kratkog opisa radnje sa sajta distributera filma (Tuck).

[quote]Nova priča uključuje nacionalne države Evroameriku i Novi Šangaj, sa Daglasom Kvejdom, radnikom u fabrici, koji počinje da veruje da je špijun, iako nije svestan za koju stranu. Vilos Kohagen, lider Evroamerike koji pod plaštom zaštite svog naroda, tajno priprema invaziju na Novi Šangaj. [/quote]

Film izlazi u bioskope 09/08/2012

Kliknite na slike da bi ih uvećali:

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

Total Recall -3 Total Recall - 4 Total Recall

Total Recall - 6  Total Recall Total Recall - 24

Total Recall Total Recall - 14 Total Recall - 15

Total Recall - 18 Total Recall - 20 Total Recall - 21

Total Recall Movie Photo

Total Recall (2012)

Total Recall (2012), Colin Farrell

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

Total Recall (2012)

Saša Đorđević

Francuz po rođenju, srbin po poreklu, svrljižanin po mestu odrastanja, parižanin po mestu boravka, građanin sveta po opredeljenju. Od malena bio u kompjuterskim, konzolarnim i internet vodama. Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 Google+ 0 2 Flares ×