site hit counter
FilmFilmovi 2018

Tomb Raider – Alicia Vikander je nova Lara Kroft, pogledajte drugi tilovani trejler i najavu filma

Nakon restarta serijala video igara, kreće restart filmske franšize inspirisan pomenutim igrama softverskog studija Crystal Dynamics: Alicia Vikander je nova Lara Kroft u filmu kojeg potpisuje Roar Uthaug (The Wave).

Nakon prvog tizer postera koji je osvanuo na internetu i koji je bio tema podsmeha zbog fotošop preterivanja po pitanju vrata glavne glumice, Warner Bros je ovih dana obelodanio drugi trejler novog filma Tomb Raider.

14 godina nakon poslednje filmske adaptacije u kojima smo pratili našu prelepu avanturistkinju, nova Lara Croft nema sličnosti sa sex bombom koju je tumačila Angelina Jolie. Logično, jer se radi o adaptacijama “reboot” video igara iz 2013 u kojima upoznajemo mladu Laru Kroft i njenim počecima.

Da podsetim zaboravne da je Tomb Raider serijal od 9 video igara a nakon njih su izašle još dve “reboot” verzije a do sada su izašla dva filma u kome Angelina Jolie ima glavnu ulogu pod vodstvom Simona Westa i Jana De Bonta.

Lara Kroft ima 21 godinu, nema projekta ni ambicija: zadovoljava se da krstari svojim motociklom Londonom gde joj posao kurira omogućava da plati svoju kiriju. Iako je upisala fakultet retko ide na predavanja.

Ćerka je eksentričnog istraživača nestalog pre sedam godina, mlada buntovna i nezavizna devojka nema nameru da preuzme očevu imperiju. Ubeđena da joj otac nije mrtav ipak odlučuje da reši enigmu njegovog nestanka.

Pročitajte i ovo:
Akvamen (Aquaman) - titlovani trejler i najava filma

Napuštajući život u Londonu ona kreće stopama svog oca i kreće ka miskom japanskom ostrvu koji po legendi krije legendarnu grobnicu.

Ali putovanje je ispunjeno opasnostima, naoružana samo svojom hrabrošću, naučiće kako da pomeri svoje granice i suoči se sa nepoznatim.

Jer ulog je veliki za ovu devojku: ukoliko preživi, moći će sebi da kaže da je postala pljačkašica grobnica.

Filmska ekipa:

u boji akcioni film, SAD, 2018

reditelj: Roar Uthaug
scenario: Geneva Robertson-Dworet
snimatelj: George Richmond
muzika: Junkie XL
producent: Gary Barber, Graham King
montažer: Stuart Baird

uloge:
Alicia Vikander (Lara Croft)
Walton Goggins (Mathias Vogel)
Hannah John-Kamen (Sophie)
Dominic West (Lord Richard Croft)
Daniel Wu (Lu Ren)

Poster(i) filma:

h
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close