site hit counter
TV serije

The Punisher – pogledajte prvi titlovani trejler i najavu nove Marvelove tv serije na Netflixu

Za koju sedmicu, Netflix će zvanično emitovati novu tv seriju The Punisher. A do tada, evo i prvog trejlera koja će ohrabriti fanove ovog Marvelovog lika, u kome će The Punisher prikazati prekomerno nasilje na koje je sposoban Franck Castle (Jon Bernthal).

Podsećam da se već pojavljivao kao epizodna uloga u drugoj sezoni tv serije Daredevil u kome ga vidimo kao osvetnika koji želi da kazni počinioce ubistva svoje porodice. Za njega su svi načini dovoljno dobri da se zaustave kriminalci, a to mahom znači da ostavlja gomile leševa za sobom. S obzirom da sada ima svoju sopstvenu seriju, vratićemo se korenima Franck-a Castle-a koji će se posvetiti svom osvetničkom pohodu.

Pored glavne uloge koju tumači Jon Bernthal (The Walking Dead, Baby Driver), tu je i Deborah Ann Woll koja će opet tumačiti Karen Page. Tu je i Ben Barnes (Westworld) koji će biti Billy Russo, Castleov najbolji prijatelj iz vremena kada je bio član specijalnih jedinica; Ebon Moss-Bachrach (Girls) će biti Micro, bivši analitičar NSA čije će tajne biti od značajne koristi našem junaku; Jaime Ray Newman tumači ulogu njegove supruge; Amber Rose Revah (Indian Summers) je agentica koja radi za Državnu bezbednost, kao i Sam Stein kojeg tumači Michael Nathanson.  Ostale uloge ove tv serije dopunjuju Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze i Mary Elizabeth Mastrantonio.

Pročitajte i ovo:
Okružen mrtvima (The Walking Dead) - titlovani Comic Con trejler i najava premijere devete sezone

Prva sezona će imati 13 epizoda i verovatno stiže na male ekrane sredinom oktobra (ostaje da se to potvrdi jer datum emitovanja još nije zvanično obelodanjen.)

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close