site hit counter
FilmFilmovi 2017

Stranac (The Foreigner) – Jackie Chan i Pierce Brosnan se suočavaju u novom akcionom filmu

O filmu:

Jackie Chan je oduvek bio simpatična persona, uvek nasmejan, veseo i spreman da se glupira, čak i kad lomi negativce oko sebe, i navikli smo ga gledati takvog “neozbiljnog” u filmovima. No povremeno, s vremena na vreme, Jackie se okuša i u nekim netipičnim ozbiljnim ulogama, kao npr. u filmovima Crime storyThe Shinjuku IncidentNew Police StoryPolice Story 2013The Protector itd. Po svemu sudeći, toj skupini naslova će se uskoro pridružiti i akciona triler drama The Foreigner reditelja Martina Campbella koji je do sada u čak dva navrata uspešno “oživljavao” James Bond franšizu; GoldenEye (1995), i Casino Royale (2006).

The Foreigner je baziran na romanu The Chinaman autora Stephena Leathera, a donosi priču o skromnom kineskom buisnessmanu iz Londona, Quanu, koji izgubi kćerku u bombaškom napadu. U nemogućnosti da se pomiri sa tom spoznajom, Quan pokuša na sve načine saznati imena bombaša. Ali kada mu Britanske vlasti predvođene Liamom Hennessyem uskrate tu informaciju, Quan odluči uzeti stvari u svoje ruke, ostavljajući iza sebe krvave tragove i leševe.

Osim ozbiljnog i poprilično brutalnog Chana koji neće prezati ni pred kime kako bi sredio odgovorne za smrt svoje kćerke, u filmu još igraju Pierce Brosnan, zatim Charlie Murphy, Katie Leung, Simon Kunz, Rory Fleck Byrne, Pippa Bennett-Warner, te još mnogi drugi. The Foreigner je snimljen sa budžetom od 35 milijuna $ u kinesko-britanskoj ko-produkciji, a Kineska premijera će se održati 30. septembra 2017., dok će se u Američkim bioskopima film pojaviti 13. oktobra.

Pročitajte i ovo:
Spajdermen: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) - sinhronizovani trejler i najava filma

Poster(i) filma:

h

Filmska ekipa:

u boji akcioni triler, Engleska/Kina, 2017

reditelj: Martin Campbell
scenario: David Marconi
snimatelj: David Tattersall
muzika: Cliff Martinez
producent: Wayne Marc Godfrey, D. Scott Lumpkin, Arthur M. Sarkissian
montažer: Angela M. Catanzaro

uloge:
Jackie Chan (Quan)
Pierce Brosnan (Liam Hennessy)
Charlie Murphy
Orla Brady (Mary)
Katie Leung
Simon Kunz (Matthew Rice)

Izvor
Filmovi s ruba
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close