site hit counter
FilmFilmovi 2018
U trendu

The Cloverfield Paradox – prvi trejler i najava filma koji je već od danas dostupan na Netflixu

Prethodni filmovi iz Cloverfield serijala su bili oduvek priča za sebe: minimalni marketing, veo tajnosti oko scenarija i glumačke ekipe, pa sve do datuma izlaska.

Znalo se da se krčka novi nastavak i bilo je nagoveštenao da će se radnja dešavati u svemiru. I…to je sve. Ko glumi u njemu, koji je naslov filma, kada izlazi…Niko pojma nema. I noćas, u okviru grupe trejlera koji su doživeli premijeru na NFL finalu Super Bowl, pojavio se trejler ovog filma.

I sve spekulacije su pale u vodu: film se ne zove ni 10 Cloverfield Lane 2. ni Cloverfield Station veće The Cloverfield Paradox. I još bitnija informacija: film ne izlazi u bioskope već će biti dostupan na Netflixu…od večeras!

Ovo još niko nije uradio, svaka im čast!

Elem trejler je kratak i da bi uopšte shvatili šta se dešava u filmu, moraćemo da ga dogledamo jer trejler ne otkriva gotovo ništa.

Evo kratke radnje filma: u bliskoj budućnosti, grupa međunarodnih astronauta na svemirskoj stanici rade na rešavanju masovne enrgetske krize na Zemlji. Eksperimentalna tehnologija na stanici je dala neočekivane rezultate, ostavljajući tim u izolaciji i u borbi za sopstveno preživljavanje.”

Uloge u filmu tumače Gugu Mbatha-Raw, david Oyelowo, Daniel Bruhl, John Ortiz, Chris O'Dowd. Režiju potpisuje Julius Onah.

Pročitajte i ovo:
Stopalići (Smallfoot) - titlovani i sinhronizovani trejler animiranog filma

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close