site hit counter
FilmFilmovi 2018
Trending

The Cloverfield Paradox – prvi trejler i najava filma koji je već od danas dostupan na Netflixu

Prethodni filmovi iz Cloverfield serijala su bili oduvek priča za sebe: minimalni marketing, veo tajnosti oko scenarija i glumačke ekipe, pa sve do datuma izlaska.

Znalo se da se krčka novi nastavak i bilo je nagoveštenao da će se radnja dešavati u svemiru. I…to je sve. Ko glumi u njemu, koji je naslov filma, kada izlazi…Niko pojma nema. I noćas, u okviru grupe trejlera koji su doživeli premijeru na NFL finalu Super Bowl, pojavio se trejler ovog filma.

I sve spekulacije su pale u vodu: film se ne zove ni 10 Cloverfield Lane 2. ni Cloverfield Station veće The Cloverfield Paradox. I još bitnija informacija: film ne izlazi u bioskope već će biti dostupan na Netflixu…od večeras!

Ovo još niko nije uradio, svaka im čast!

Elem trejler je kratak i da bi uopšte shvatili šta se dešava u filmu, moraćemo da ga dogledamo jer trejler ne otkriva gotovo ništa.

Evo kratke radnje filma: u bliskoj budućnosti, grupa međunarodnih astronauta na svemirskoj stanici rade na rešavanju masovne enrgetske krize na Zemlji. Eksperimentalna tehnologija na stanici je dala neočekivane rezultate, ostavljajući tim u izolaciji i u borbi za sopstveno preživljavanje.”

Uloge u filmu tumače Gugu Mbatha-Raw, david Oyelowo, Daniel Bruhl, John Ortiz, Chris O'Dowd. Režiju potpisuje Julius Onah.

Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close