site hit counter
FilmFilmovi 2015

Tajne avanture kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets) – titlovani trejleri i najava filma

Illumination Entertainment je studio koji stoji iza animiranih filmova Grozan ja (Dispecable Me)Malci (Minions) i nema nameru da zaspi na lovorikama.

To možemo uvideti u trejlerima novog animiranog filma Tajne avanture kućnih ljubimaca (The Secret Life of Pets) koji nam stiže u domaće bioskope 11 avgusta 2016.

comme-des-betes-premiere-bande-annonce_cover

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.

une-troisieme-bande-annonce-pour-film-animation-comme-des-betes_cover

Za realizacijom filma stoje Chris Renaud (Despicable Me/Grozan ja) i Yarrow Cheney.

S obzirom na do sada ispoljeni kvalitet i talenat, nema sumnje da će ova nova franšiza biti jako zabavna.

A nakon odgledanih trejlera nećemo više gledati na naše životinje na isti način.

Ali, Leonard na kraju trejlera me je oduševio, videće i sami zašto.

U ovom prvom trejleru su nam prikazali družinu kućnih ljubimaca koji žive u istoj stambenoj zgradi dok ćemo u drugom malo bolje uvideti radnju filma koja bi se mogla nazvati “Životinjski Toy Story”:

Naravno, još je rano predvideti koji će animirani film biti najbolji u 2016 godini ali konkurencija za tu titulu će biti opaka.

une-nouvelle-bande-annonce-dejantee-pour-film-animation-comme-des-betes_cover

Naši kućni ljubimci će imati posla sa filmovima Kung Fu Panda 3 (koji je već izašao i obara box office rekorde) i Trolls iz Dreamworks-a, Sony će ponuditi film The Angry Birds i Sausage Party, Blue Sky Studio izbacuje Ice Age: Collision Course, Pixar-ov favorit je Finding Dory a “teškaš” Disney ima filmove Zootropolis i Moana kao adute.

Pročitajte i ovo:
Spajdermen: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) - drugi titlovani trejler i najava filma

Kako god, sve će to biti na zadovoljstvo velikih i malih gledalaca, naravno!

The-Secret-Life-of-Pets-Poster-City-647x1024

Oznake

4 komentara

  1. izvela sam dete sa polovine filma. Istraumirano, prepunjeno negativnim efektima adrenalina, prestraseno. Film je prepun agresije i brutalnosti. Ispod naziva filma bi trebalo da stoji “Nije za decu i mladje od 30 godina”. Od sada cu se dobro raspitati i iscitati kritike o bilo kom crtanom filmu pre nego odvedem dete u bioskop da ga pogleda.

    1. Nije napisano jer, kada sam pisao članak, nisam znao datum izlaska filma u bioskope. Na kraju oba trejlera piše “leto 2016”. Sada znam tačan datum, radi se o…. 11-tom avgustu 2016! Puno vremena za čekanje još, ali pratite i dalje Mega blog; čim bude novosti o ovom animiranom filmu, objaviću ih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close