site hit counter
TV serije

Stranger Things – pogledajte genijalne titlovane trejlere za drugu sezonu!

Ostalo je manje od 10 dana do pojavljivanja nove sezone “Čudnih stvari” na Netflixu. Donosim vam moje ekskluzivne titlovane trejlere sa drugu sezonu koja se nagoveštava fenomenalnom. Finalni trejler koji ste odgledali upravo je bio objavljen u petak 13 oktobra i u njemu vidimo nagoveštaj onoga što nas očekuje.

Nastavak članka je bio objavljen 23 jula 2017 ali i dalje u sebi ima aktuelne informacije.

Netlix je zaista obradovao fanove svoje uspešne tv serije Stranger Things objavljivanjem prvog trejlera druge sezone serije na Comic Con konvenciji, uz muzičku podlogu pesme Michaela Jacksona “Thriller”.

Nakon sjajnog postera i obelodanjivanja datuma premijere druge sezone, stigao je, barem po meni za sada najbolji trejler u 2017 godini. Trejler je objavljen prošle noći i već ima preko 4 miliona pregleda. Prava je poslastica za oči i uši , pravi veliki omaž osamdesetim godinama.

Tendencija koja će se pojaviti i na velikim platnima jer je tokom Comic Con konvencije i Stiven Spielberg objavio prvi trejler za svoj film Ready Player One.

U ritmu Thriller-a, sa prepoznatljivom naracijom legendarnog Vincenta Pricea i njegovim sadističkim smehom, neočekivana senzacija pop kulture koja je stigla na Netflix 2016 godine nam otkriva detalje nove sezone.

Pročitajte i ovo:
Oštri predmeti (Sharp Objects) - titlovani trejler i najava nove letnje HBO tv serije

Kao što ste videli u trejleru prvi kadrovi nas vode u igraonicu video igara i flipera u kojoj ekipa koju čine Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) i Will (Noah Schnapp) igraju legendarni Dragon's Lair (Bože, koliko sam para potrošio na tu video igru kao klinac!), sve dok ovaj poslednji ne dobije viziju.

Dotični klinac, Joyce-in sin (Wynona Rider), koji je bio nestao u prvoj sezoni se ponovo nalazi u Upside Down-u u kome vidi olujno nebo kako se otvara i ukazuje mu se monstruozna silueta.

Takođe u trejleru vidimo ekipu drugara u kostimima Ghostbustera sa čuvenom mitskom zamkom, koja svojim neprestanim pokretima nagoveštava da ima nečeg unutra. Nešto kasnije možemo videti i Eleven (Millie Bobby Brown) koja je takođe u Upside Down-u pre nego što pronađe prolaz ka pravom školskom hodniku. Šta se dešava sa Barb (Shannon Purser), najobljom Nancy-jevom (Nataly Dyer) drugaricom, koja je nestala pored bazena (viđeno u tizeru od pre dva dana)?

Kreatori serije, braća Matt i Ross Duffer, su na Comic Conu najavili “još veću, još mračniju i još strašniju sezonu” od prethodne. Kada su upitani koja će radnja sezone biti nisu je obelodanili ali su rekli da će to biti miks njihovih uzora: “Zamislite da sezonu režira Stiven Spielberg, da se radi o ekranizaciji romana Stevena Kinga a da je muziku komponovao John Carpenter“.

Pročitajte i ovo:
The Rain - trejler i najava Netliksove danske post-apokaliptične tv serije

Obećavajuće, nema šta.

Radnja druge sezone se dešava godinu nakon prvobitnih dešavanja u seriji i to za vreme Halloween-a. “1984 godine, stanownici Hawkinsa u Indiani, su i dalje pod uticajem šoka nakon krvavih dešavanja sa Demogorgonom i tajnom laboratorijom ispod grada. Will Byers je spašen iz Upside Downa, ali neprijateljsko prisustvo i dalje preti preživelima.”

Što se glumačke ekipe tiče tu su stari znanci iz prve sezone: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Cara Buono (Karen Wheeler), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), a u ovoj sezoni im se pridružuju i Dacre Montgomery (Billy), Sadie Sink (Max), Sean Astin (Bob Newby) i Paul Reiser (Dr. Owens).

Podsećam da Stranger Things stiže 27 oktobra 2017.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close