site hit counter
TV serije

Stranger Things – pogledajte genijalni Comic Con trejler za drugu sezonu!

Netlix je zaista obradovao fanove svoje uspešne tv serije Stranger Things objavljivanjem prvog trejlera druge sezone serije na Comic Con konvenciji, uz muzičku podlogu pesme Michaela Jacksona “Thriller”.

Nakon sjajnog postera i obelodanjivanja datuma premijere druge sezone, stigao je, barem po meni za sada najbolji trejler u 2017 godini. Trejler je objavljen prošle noći i već ima preko 4 miliona pregleda. Prava je poslastica za oči i uši , odavajući veliki omaž osamdesetim godinama. Tendencija koja će se pojaviti i na velikim platnima jer je tokom Comic Con konvencije i Stiven Spielberg objavio prvi trejler za svoj film Ready Player One.

U ritmu Thriller-a, sa prepoznatljivom naracijom legendarnog Vincenta Pricea i njegovim sadističkim smehom, neočekivana senzacija pop kulture koja je stigla na Netflix 2016 godine nam otkriva detalje nove sezone.

Kao što ste videli u trejleru prvi kadrovi nas vode u igraonicu video igara i flipera u kojoj ekipa koju čine Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) i Will (Noah Schnapp) igraju legendarni Dragon's Lair (Bože, koliko sam para potrošio na tu video igru kao klinac!), sve dok ovaj poslednji ne dobije viziju.

Dotični klinac, Joyce-in sin (Wynona Rider), koji je bio nestao u prvoj sezoni se ponovo nalazi u Upside Down-u u kome vidi olujno nebo kako se otvara i ukazuje mu se monstruozna silueta.

Takođe u trejleru vidimo ekipu drugara u kostimima Ghostbustera sa čuvenom mitskom zamkom, koja svojim neprestanim pokretima nagoveštava da ima nečeg unutra. Nešto kasnije možemo videti i Eleven (Millie Bobby Brown) koja je takođe u Upside Down-u pre nego što pronađe prolaz ka pravom školskom hodniku. Šta se dešava sa Barb (Shannon Purser), najobljom Nancy-jevom (Nataly Dyer) drugaricom, koja je nestala pored bazena (viđeno u tizeru od pre dva dana)?

Kreatori serije, braća Matt i Ross Duffer, su na Comic Conu najavili “još veću, još mračniju i još strašniju sezonu” od prethodne. Kada su upitani koja će radnja sezone biti nisu je obelodanili ali su rekli da će to biti miks njihovih uzora: “Zamislite da sezonu režira Stiven Spielberg, da se radi o ekranizaciji romana Stevena Kinga a da je muziku komponovao John Carpenter“.

Obećavajuće, nema šta.

Radnja druge sezone se dešava godinu nakon prvobitnih dešavanja u seriji i to za vreme Halloween-a. “1984 godine, stanownici Hawkinsa u Indiani, su i dalje pod uticajem šoka nakon krvavih dešavanja sa Demogorgonom i tajnom laboratorijom ispod grada. Will Byers je spašen iz Upside Downa, ali neprijateljsko prisustvo i dalje preti preživelima.”

Podsećam da Stranger Things stiže 27 oktobra 2017.

Ključne reči
Prikaži još sadržaja...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close