site hit counter
TV serije

Star Trek: Discovery – pogledajte najavu, trejlere, fotografije i postere tv serije

Čekanju za fanove Star Treka se uskoro bliži kraj, nova tv serija Star Trek: Discovery kreće sa emitovanjem 25 septembra 2017. Pripremite se za poletanje!

Pogledajte prve kadrove nove CBS-ove originalne tv serije, koja se dešava deset godina pre petogodišnje misije kapetana Kirka.

U trejleru možemo upoznati nekoliko likova iz serije, među njima i Klingonce (koji imaju novi izgled) i videti solidne specijalne efekte. Trejler je centriran na lik prvog oficira Michael Burnham (Sonequa Martin-Green). Radi se o pripadnici ljudske rase koja je odgajana od strane Vulkanaca.

U ovom trejleru vidimo i Sareka (James Frain), Spokovog oca koji će u prvoj sezoni imati očiglednu značajnu ulogu. U svakom slučaju radi se o kadrovima iz početnih epizoda sezone i nimalo ne otkrivaju radnju priče.

Iza ove tv serije stoji Bryan Fuller (kome dugujemo serije Hannibal i America Gods) a za njenu distribuciju na globalnom nivou će biti zadužen Netlix.

Doug Jones je poručnik Saru, Sonequa Martin-Green je prvi oficir Michael Burnham, a Michelle Yeoh je kapetan Philippa Georgiou.

Dobra vest je da je od prvobitnih 13 epizoda serija će ipak imati 15 epizoda, što nam nagoveštava solidnu prvu sezonu serije.

Glavne uloge u seriji su poverene sledećim glumcima: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Jason Isaacs, Shazad Latif, Anthony Rapp, Michelle Yeoh, Mary Wiseman, Chris Obi, Mary Chieffo, James Frain, Rainn Wilson, Terry Serpico, Maulik Pancholy, Damon Runyan, Rekha Sharma, Kenneth Mitchell, Clare McConnell, i Sam Vartholomeos.

Pročitajte i ovo:
Zapadni svet (Westworld) - stigao je novi fantastični titlovani trejler za drugu sezonu
Chris Obi je T'Kuvma.

 

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close