site hit counter
Film

Spilberg (Spielberg) – najava dokumentarca o poznatom reditelju na HBO kanalu

Jedan od najpoznatijih svetskih reditelja, Stiven Spilberg, otvoreno govori o svojoj impozantnoj karijeri u ovom ekskluzivnom dokumentarcu kanala HBO, koji veoma detaljno istražuje njegovu filmografiju.

Stiven Spilberg je stvorio neprikosknoveni katalog revolucionarnih filmova tokom svoje gotovo 50-godišnje karijere. Beležeći razvoj ove čuvene ličnosti, nagrađivana rediteljka dokumentarnih filmova, Suzan Lejsi, snimila je gotovo 30 sati ekskluzivnih intervjua sa rediteljem, koji otvoreno govori o svom gorko-slatkom detinjstvu i večitoj opsednutošću filmovima, počecima kao televizijsko čudo od deteta, usponu ka slavi kroz neverovatnu paletu blokbastera, kasnijim izletima u ozbiljnije dramske filmove, i ličnim i profesionalnim odnosima koje je razvijao godinama. „Spilberg“ takođe obuhvata izjave članova njegove porodice, prijatelja i kolega, kao i klipove i snimke iza scene sa snimanja njegovih brojnih značajnih filmova.

Režiser: Susan Lacy 2017 | 141 minuta
biografski, dokumentarac

Via
Hbo.rs
Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close