site hit counter
FilmFilmovi 2018

Spajdermen: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) – drugi titlovani trejler i najava filma

Uđite u svet u kojem više njih nosi masku!

Kao što ste mogli da vidite u prvom tizeru i u prvom sinhronizovanom trejleru koje sam bio objavio na Mega blogu ovde u ovom sjajnom animiranom filmu postoje više od jednog Spajdermena. Tu su Miles Morales, Peter Parker i Gwen Stacey.

Ovaj novi trejler vizuelno “kida” svojim kvalitetom i još nas više uvodi u radnju filma, otkrivajući nove protagoniste i razlog njihovog postojanja i okupljanja.

Iza ovog filma stoje Phil Lord i Christopher Miller kome potpisuju filmove 21 Jump Street i The Lego Movie. U njemu možemo videti njihovu viziju Spidermanovih univerzuma u jedinstvenom vizuelnom stilu.

Ovaj animirani film će nam predstaviti  Milesa Moralesa, adolescenta iz Brooklyna i neograničene mogućnosti Spider-Man univerzuma gde mnogo više njih nosu tu masku.

U originalnoj verziji filma glasove protagonistima će pozajmljivati više nego dobra ekipa glumaca:

Liev Schreiber (Ray Donovan, Spotlight) je Kingpin, dobitnik Oskara Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage) je Aaron, Brian Tyree Henry (Atlanta) je Jefferson, Luna Lauren Velez (Dexter) je Rio, Lily Tomlin (Nashville) je tetka May, Hailee Steinfeld (True Grit) je Spider-Gwen, Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Con Air, Ghost Rider) je Spider-Man Noir a Jake Johnson (Jurassic World) je Peter Parker.

Što se Petera Parkera tiče, radi se o njegovoj odrasloj i zrelijoj verziji koja je daleko od početne, mladalačke verzije super heroja, na koga je višegodišnja borba protiv kriminala ostavila traga. Kada pronalazi Milesa, odlučuje da postane njegov mentor.

Pročitajte i ovo:
Akvamen (Aquaman) - titlovani trejler i najava filma

Spajdermen: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) stiže u sinhronizovanoj verziji u domaće bioskope 13 decembra 2018.

 

h
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close