site hit counter
FilmFilmovi 2017

Sneško (The Snowman) – najava i titlovani trejleri ledenog trilera

Donosim vam najavu i titlovane trejlere za film Sneško (The Snowman), filmske adaptacije bestselera kojeg potpisuje Jo Nesbø. Glavni protagonista filma je Michael Fassbender koji tumači policijskog detektiva koji je na tragu neuhvatljivog serijskog ubice.

Novembar je, i Oslo je prekrio prvi sneg. Po povratku kući s posla Birta Beker hvali Sneška Belića kojeg su njen sin i muž napravili u dvorištu. Međutim, nisu ga napravili oni. Porodica zbunjeno prilazi prozoru da vidi Sneška i sin shvata da je on okrenut prema kući. Crne oči gledaju pravo kroz prozor. U njih.

Višem inspektoru Hariju Huleu stiglo je anonimno pismo. U potpisu stoji „Sneško“. Kasnije Hari otkriva niz uznemirujućih sličnosti među zastarelim slučajevima nestalih lica. Udatim, porodičnim ženama gubi se svaki trag na dan prvog snega. Iste te noći Silvija Otersen grabi kroz prvi sneg u šumi nadomak Osla. Zna da joj život zavisi od bekstva, ali ne zna šta je goni. Srećom, ne zna ni šta je čeka na putu… www.delfi.rs

Evo i prvog titlovanog hrvatskog trejlera:

Ovaj film je u razvoju unazad šest godina i konačno možemo pogledati njegove prve kadrove koji deluju obećavajuće.

Prvobitno je bilo predviđeno da film režira Martin Scorcesse ali nakon njegovog odustajanja projekat je preuzeo švedski reditelj Tomas Alfredson. U pitanju je filmska adaptacija sedme knjige iz književne sage gorepomenutog autora u kome je glavni protagonsita detektiv Harry Hole.

Pročitajte i ovo:
Alita: borbeni anđeo (Alita: Battle Angel) - titlovani trejleri i najava filma

Michael Fassbender će u ovoj istrazi će biti suočen sa novim zločinima i biće u potrazi za ubicom koji sebe naziva The Snowman Killer. Jedna majka je nestala i sve što je ostalo od nje je šal poklonjen od strane njenog sina zamotanog oko vrata Sneška koji se stvorio u njihovom vrtu.

Uz pomoć njegove privlačne pomoćnice (Rebecca Ferguson), detektiv polako povezuje niti sa ranijim nerešenim slučajevima.

Pravljenje Sneška je oduvek bila zabava kako za decu tako i za odrasle. Ovde oni deluju veoma zastrašujući.

Trejler ima kao muzičku podlogu Voodoo in my Blood benda Massive Attack i doprinosi uznemirujućoj atmosferi  pri scenama otrkivanja obezglavljenih leševa i Sneška sa glavama nesrećnih žrtava. Brrr!

Ostatak glumačke ekipe je na visokom nivou jer je čine Charlotte Gainsbourg, J.K. Simmons i Val Kilmer.

Film stiže u domaćim bioskopima od 19. oktobra.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close