Friday , July 18 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Snežana i lovac (Snowhite and the Huntsman) – tri prevedena videa o snimanju filma (update: dodata 4 HQ banera i srpski poster filma)
Snežana i lovac (Snowhite and the Huntsman) – tri prevedena videa o snimanju filma (update: dodata 4 HQ banera i srpski poster filma)

Snežana i lovac (Snowhite and the Huntsman) – tri prevedena videa o snimanju filma (update: dodata 4 HQ banera i srpski poster filma)

0 Flares 0 Flares ×

Približava se datum prikazivanja filma Snežana i lovac, kojeg sa nestrpljenjem iščekujem. O filmu sam na Mega blogu pisao puno a ovog puta vam predstavljam tri prevedena videa o snimanju samog filma (hvala sajtu vampire.rs na njima).

Kliknite na banere da bi ih uvećali:

[quote]Koja je lepša – Šarliz Teron ili Kristin Stjuart?

Odgovor na ovo pitanje dobićemo 30. maja kada film ”Snežana i lovac” bude premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City. U ovoj akcionoj avanturi epskih razmera, Kristin Stjuart („Sumrak saga“) igra jedinu osobu u zemlji koja je lepša od zle kraljice (oskarovka Šarliz Teron) koja želi da je uništi. Ali ono što zla vladarka ni ne pretpostavlja jeste to da je ovu devojku, koja je uspela da joj se otrgne i preti da joj preotme vlast, veštini ratovanja obučavao niko drugi do lovac po imenu Erik (Kris Hemsvort, „Tor“) koji je poslat da je ubije. Sem Klaflin („Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“) pridružuje se ekipi internacionalnih zvezda u ulozi Vilijama, mladog vojvode koji je već duže očaran Snežaninim prkosom i unutrašnjom čistotom.

VIA: Taramount.rs[/quote]

Ja ipak nekako naginjem ka zločestoj kraljici, ipak? A vi ; ) ?

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×