site hit counter
TV serije

Serije+ : novi domaći časopis posvećen TV serijama

Za sve one koji ga još nisu uočili na kioscima da vam preporučim novi časopis posvećen TV serijama : Serije+ . Dok sam živeo u Srbiji kupovao sam redovno licencnu verziju Total Film-a, nadam se da će ovaj časopis biti na istom nivo kvaliteta sadržaja. U svakom slučaju Mega Blog im želi puno uspeha u radu!

Na žalost, časopis je nakon 2 broja prestao da izlazi na trafike i preselio se u virtuelni internet svet gde je stigao do 43 broja.

Redovno se postavlja na Mega blog i dovoljno je kliknuti na banere da bi prelistali reviju 😉

Posle puno vremena, u Srbiju je konačno stigao časopis nastao po ugledu na svetske magazine – koncentrisan pre svega na jednu temu, u ovom slučaju na kvalitetne TV serije zapadnih produkcija.

S obzirom da znamo da volite Vampirske dnevnike, Tračaru, Pravu krv, Igru prestola, Frindž, Očajne domaćice, Dekstera i slična ostvarenja – ovaj časopis je baš za vas!

2011-1

Nama se veoma dopao intervju sa Felicity Huffman, poznatijom kao Linet, jednom od svima omiljenih Domaćica. Felisiti je pričala o snimanju poslednje sezone serije u kojoj igra već osmu godinu kao i o suzama koje prate rastanak sa najboljim prijateljicama.

Pročitajte i ovo:
Serije+ #58 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

Ipak, kako bi zadovoljio različite ukuse, časopis SERIJE+ se bavi i filmovima, muzikom, izlascima, modom i svim onim bitnim aspektima urbanog životnog stila.

Na stranicama prvog broja čitaoce očekuju i zanimljivi pokloni – karte za projekciju novog nastavka Sumrak sage, DVD filmovi, knjige…

Ovaj časopis je potpuno osvežavajuć i pun iznenađenja i ne sumnjamo da će vam se uvući pod kožu i postati vaša slatka navika, baš kao i serije koje obrađuje.

Prvi broj je na kioscima širom Srbije i Crne Gore od 19. novembra, pa požurite i nabavite svoj primerak!

Preuseto sa: Uočen na kioscima: časopis SERIJE+ | Tračara

S obzirom da ne mogu u Francuskoj da ga nabavim, kakvi su vam utisci o kvalitetu časopisa? Štampa, sadržaj, kvalitet, cena ?

 

Počeci. Slavni ili neslavni, sami prosudite. Davne 2011. puni elana, pokrenuli smo prvi štampani magazin o TV serijama zapadne produkcije. U vreme kad su serije postajale sve popularnije na ovim prostorima, što zbog dostupnosti, što zbog bindžovanja, to je bio prvi i jedini magazin koji se njima bavio. ‚‚Konkurenciju“ su činili tekstovi u štampi o poslednjem ubersenzaciji koja je dolazila iz Indije ili Turske. Uspeh nam je bio zagarantovan, jel tako?

Na žalost, ne. Cena, štampa, loša distribucija (50 primeraka na Zmaj pumpi u sred nedodjije? Što da ne!!), nedovoljno iskustva, nedovoljno para i druge začkoljice izdavačkog sveta su se pobrinule da ovaj broj bude prvi od samo dva koji će videti svetlost dana na trafikama.

Pročitajte i ovo:
Noćni letači (Nightflyers) - titlovani trejler i najava nove serije rađenoj po SF noveli Džordža R.R. Martina
Oznake

2 komentara

  1. Sasvim solidno! Cena prihvatljiva, štampa ok, mada je papir suviše tanak, pa izgleda kao da ima mnogo manje strana nego što ima. Solidni, informativni, neopterećujući tekstovi, najave, novine, trivia… Za nas, gikove za serije, dobro dodje kao propratno štivo, i taman da vidimo šta smo to propustili, i šta da očekujemo. Videćemo kako će da nastave, drugi broj će za koji dan.

    Uglavnom, nakon raznih TV novela, revija i sl koje se bave sapunicama, ovo je jedno fino osveženje!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close