site hit counter
TV serije

Serije+ #59 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

Najstariji digitalni magazin u regionu – od sada u potpuno novom izdanju, osvežen za funkcionalno čitanje na svim vašim uređajima! Nove rubrike, dizajn i koncept, svedeni na suštinu onoga što želite od nas – TV serije. Uživajte u 59. izdanju Serije+ magazina!

Pročitajte i ovo:
Okružen mrtvima (The Walking Dead) - titlovani trejler nove sezone

Reč urednika

Uvodnik

Ako ste kao neki od nas u redakciji, onda znate kako je kada je leto, a vi nemate više godišnjeg odmora, a vreme vam isto ne ide na ruku, jer je napolju jesen maskirana u leto. Šta onda radite? Sedite i gledate serije, tako je.

U ovom broju vam donosimo mnoštvo toga da se premosti vreme od ove lažne jeseni do one prave kada nas čekaju i serije koje se vraćaju, a i neke nove.

Posebnu pažnju poklanjamo seriji Poslednji čovek na Zemlji koju možete pratiti na našem lokalnom FOX kanalu, a uz to imamo još raznih poslastica – intervju sa zvezdom Imperije Džusijem Smoletom, neke serije koje se vraćaju na jesen, a mnogo im se radujemo, kao i sada već ustaljeni kalendar serija za naredni period na lokalnim FOX kanalima, kao i na Netflix i Amazon Prime Video.

Ne dajte vremenu da vas zbuni i uživajte uz naš časopis i vaše omiljene serije!

Miljan Tanić

Izvršni urednik

Pročitajte i ovo:
Fear the Walking Dead - najava nastavka četvrte sezone koja kreće sa emitovanjem 13 avgusta 2018
h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close