site hit counter
TV serije

Serije+ #57 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

Najstariji digitalni magazin u regionu – od sada u potpuno novom izdanju, osvežen za funkcionalno čitanje na svim vašim uređajima! Nove rubrike, dizajn i koncept, svedeni na suštinu onoga što želite od nas – TV serije. Uživajte u 57. izdanju Serije+ magazina!

Pročitajte i ovo:
Okružen mrtvima (The Walking Dead) - titlovani Comic Con trejler i najava premijere devete sezone

Reč urednika

Uvodnik

Serije+ broj 57 ste čekali malo duže jer smo shvatili da je vreme za potpuni revamp! Većina čitalaca naš magazin konzumira na telefonima i tabletima, te nam je bitno da tekstovi na takvim uređajima budu lako čitljivi.

Preokrenuli smo koncept: i dalje smo raznoliki, ali poštujemo vreme koje provodite čitajući nas i pružimo vam što više informacija tokom tog vremena.

Časopis smo vratili korenima – pišemo, ponovo, samo o serijama, kako su mnogi od vas tražili. Uveli smo i neke nove rubrike – na prvom mestu TV i striming vodič, jer osim što želimo da budemo zabavni, želimo da vam budemo i korisni.

Imena rubrika su od sada na srpskom, što odgovara naslovu samog magazina. Nismo ništa manje kul ako kažemo „kritika“ umesto „review“.

Tema broja nam je ovog puta u duhu činjenice da izlazimo pred vas kao skoro potpuno nov časopis – nove zvezde. Gledali ste ih već ponegde, ali tek ćete ih gledati.

A nas ćete, nadamo se, i dalje čitati – i u ovom novom obliku. Vidimo se u junu!

Miljan Tanić

Izvršni urednik

Pročitajte i ovo:
Serije+ #58 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama
h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close