site hit counter
TV serije

Serije+ #58 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

Jun završava eksplozijom informacija iz TV i streaming sveta! 911, Zapadni Svet, Fleš, Rik i Morti, Crna lista i druge serije koje voliš: saznaj sve što te zanima u novom broju Serije+ magazina!

Najstariji digitalni magazin u regionu – od sada u potpuno novom izdanju, osvežen za funkcionalno čitanje na svim vašim uređajima! Nove rubrike, dizajn i koncept, svedeni na suštinu onoga što želite od nas – TV serije. Uživajte u 58. izdanju Serije+ magazina!

Pročitajte i ovo:
Noćni letači (Nightflyers) - titlovani trejler i najava nove serije rađenoj po SF noveli Džordža R.R. Martina

Reč urednika

Uvodnik

Da li ste se ikada pitali kako izgleda biti s one strane hitne pomoći? Ako je odgovor potvrdan, onda ćete se obradovati našoj temi broja – serija 911 nas vodi upravo u svet hitne pomoći, koja u Americi objedinjuje sve, od lekarske hitne pomoći, preko policije do vatrogasaca. Budući da iza serije stoje Rajan Marfi i Bred Falčak, ne čudi što je FOX seriju obnovio za drugu sezonu.
 
Naravno, naš časopis ne bi bio isti bez superherojštine, te vam donosimo i listu obaveznih serija za superherojski bindž – među njima posebno omiljenog „brzinca“ posle Spidi Gonzalesa – Fleša.
 
Svakako se bavimo i najprominentnijom serijom trenutno – Zapadnim Svetom, ali donosimo i gomilu novosti o raznim drugim serijama, poput Rik i Morti, pa sve do noviteta na svim medijima, od pojedinačnih kanala naših prijatelja iz lokalne FOX mreže do striming servisa.
 
Uživajte u našem (još uvek) svežem formatu, a mi se bacamo na posao za sledeći broj, jer se vidimo već uskoro ponovo, u julu.

Miljan Tanić

Izvršni urednik

Pročitajte i ovo:
Derdevil (Marvel’s Daredevil) – titlovani tizeri i najava treće sezone
h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close