site hit counter
TV serije

Serije+ #56 : stigao je zimski dvobroj besplatnog magazina Serije+

Reč urednika

UZBUDLJIVA ZIMA…

Ne može se govoriti ili pisati o Dosijeu Iks a da se ne pominje, uvek i uvek iznova, koliki ogroman uticaj je ta serija imala ne samo na televiziju kao medij, nego i na pop kulturu uopšte. Evo, uzmimo primer našeg časopisa. Osim što način interakcije tvoraca televizijskih programa i publike kakav imamo danas nije postojao pre Dosijea Iks, ni mi se u redakciji verovatno nikad ne bismo okupili da nije bilo ove serije. Upravo nas je ogromna ljubav prema Dosijeu Iks i okupila na jedno mesto, iz čega se vremenom izrodio ovaj časopis.

Stoga je svakako bilo logično da tema ovog zimskog dvobroja bude posvećena novoj sezoni Dosijea Iks, koja nam, ponovo uporedo s Amerikom, zahvaljujući lokalnom FOX kanalu, stiže već 4. januara. Podsećamo se stare slave, starih epizoda, rezimiramo poslednju sezonu, a imamo i ekskluzivni intervju s Volterom Skinerom lično.

No, svakako da se bavimo i nekim drugim temama – ocenjujemo Ligu Pravde i novi Star Wars film, Poslednje Džedaje, predstavljamo neke novije serije poput Mindhunter, Pad Viteza ili Dark, podsećamo se klasika The Wire i mnogo, mnogo toga još.

A za one koji ne znaju šta da rade u toku zimske pauze omiljenih im serija, imamo čak dve liste za zimu – serije koje imaju zimsku premijeru, a i serije koje su pogodne za zimski bindž.

Pročitajte i ovo:
Serije+ #59 : stigao je novi broj besplatnog magazina o tv serijama

Jeste da je još rano, ali budući da se sledeći put vidimo tek u februaru, u ime redakcije Serije+ vam svima želim srećne i mirne božićne i novogodišnje praznike.

Miljan Tanić

Izvršni urednik

h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close