site hit counter
TV serije

Serije+ #54 : stigao je novi broj besplatnog magazina Serije+

Reč urednika

MIHOLJSKO LETO

To što meteorološke prilike nikako da se odluče da li će napokon početi prava jesen (iako i mi uživamo u sunčanim danima), ne znači da televizijska jesen nije uveliko u toku i da je ove godine toliko bogata da nam ponestaje vremena da postignemo da gledamo sve što želimo da gledamo.

Tema ovog broja nam je Marvelova jesen, pošto izgleda da nema kraja novim serijama iz Marvelove produkcije i ko-produkcije. Jedna od tih serija koja će svakako obeležiti jesen a i dalji razvoj Marvelovih superherojskih serija jeste serija Nadareni, koju zahvaljujući našem lokalnom Fox kanalu možete pratiti uporedo s američkom publikom. Ono po čemu je ova serija posebna je činjenica da je posle Legiona ovo već druga serija na kojoj Fox i Marvel sarađuju, te da predstavlja i drugu igranu seriju smeštenu u X-Men univerzum.

Pored toga vam donosimo i ekskluzivni intervju s Manuom Benetom (Deathstroke iz serije Arrow),nekoliko recenzija filmova koji su obeležili protekli period – To, Vozač, zatim serija koje su nas potpuno oduvale vernošću knjiškom predlošku na osnovu kojeg su rađene (Mr. Mercedes Stivena Kinga recimo)…dakle, kao što vidite, uobičajen bogat program.

Stoga se smestite u omiljenu pozu za čitanje, uživajte, a onda vidite kako ćete rasporediti ostatak vremena na gledanje prebogate serijske ponude ove jeseni. Mi u redakciji evo još uvek većamo ko će i šta da gleda po službenoj dužnosti, a najradije bismo svi da gledamo sve. Vidimo se u novembru.

Miljan Tanić

Izvršni urednik

h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Ključne reči
Prikaži još sadržaja...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close