site hit counter
TV serije

Serije+ #51 : stigao je novi broj besplatnog magazina Serije+

h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore.

Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. 

Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

Reč urednika

MIHOLJSKA ZIMA

Ovih dana se svi žalimo na vreme, kako ćemo prvog maja umesto roštilja praviti sneška belića… no, da li je to baš toliko loše? Setite se koliko serija vam se nagomilalo koje želite da gledate, a nemate kad? Evo prilike da ne izlazite iz kuće, no da samo uživate umotani u ćebe, uz topao napitak i vašu omiljenu seriju.

Uz to – nezaobilazno – ide svakako i vaš omiljeni časopis o vašim omiljenim serijama, a u ovom broju smo krcati ekskluzivama, lepim vestima, ponekim rivjuom i preporukom.

Tematika koja prevagnjuje ovih dana – a sve u skladu s vaskršnjim praznicima koji su tik iza nas, jeste vraćanje „starih“ serija u život. Dosije X dobija 11. sezonu, u sledećem broju ćemo moći već da govorimo i o povratku Tvin Piksa, a evo u ovom broju – kao što ste mogli videti na naslovnoj strani – bavimo se povratkom Bekstva iz Zatvora. Prošetali smo stazama sećanja prvih četiri sezone i filma, dobili smo ekskluzivni intervju s glumcima iz serije i pogledali smo za vas prve tri epizode nove sezone, te vam donosimo utiske.

Pročitajte i ovo:
Game of Thrones Live Concert Experience - Pariz 12/05/2018

Takođe se bavimo i superherojima (a kad se njima ne bavimo?)… od male analize Fleša, koji se napokon zahvaljujući FOX kanalu emituje i kod nas, do pregleda onoga što nas u bliskoj budućnosti očekuje u bioskopima – koji su to heroji koje još nismo videli na velikom platnu, barem ne u sopstvenom filmu? A završila se i prva sezona Legiona, pa smo dali jedan mali utisak za nju, te možete da uporedite da li nam se i koliko promenilo mišljenje o seriji od broja 49 do danas.

Putujemo u prošlost da se prisetimo Bafi, prognoziramo šta da očekujemo od novog Osmog Putnika, a donosimo vam i mali pregled onoga što vas u narednom periodu čeka na FOX MOVIES kanalu.

To naravno nije sve u ovom broju – pored ekskluzivnog intervjua s glumcima iz Bekstva iz Zatvora, imamo i takođe ekskluzivni intervju s glumcima i tvorcem serije Izgnanik. I mnogo toga još, ali bilo bi glupo da vam prepričavam sada i ovde ceo sadržaj, zar ne?

Kao što vidite, imate pune ruke posla, a mi ćemo – pored uživanja u zimsko-jesenjoj idili i omiljenim serijama – odmah da se bacimo na pripremu sledećeg broja.

Do sledećeg čitanja,

Miljan Tanić
Izvršni urednik

Na linku ispod možete pročitati i članak o jubilarnom broju i nastanku čitavog projekta kojeg je napisao Marin Milosavljević, glavni i odgovorni urednik magazina.

Pročitajte i ovo:
Zapadni svet (Westworld) - stigao je novi fantastični titlovani trejler za drugu sezonu

https://www.linkedin.com/pulse/serije-slavi-jubilej-kako-postati-i-ostati-digitalni-u-milosavljevic

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close