site hit counter
TV serije

Serije+ #49 : stigao je novi broj magazina Serije+

h

Prvi regionalni, mesečnik SERIJE+, nastao je krajem 2011. po ugledu na čuvene svetske tematske magazine. Bio je to projekat zaljubljenika u serijski program, pre svega strani, koji je par godina ranije krenuo da osvaja ove prostore. Fokusirani smo na TV serije visokobudžetnih zapadnih produkcija, njihove aktere, sadržaj epizoda, radnju i tematiku u svakom smislu, dok ostatkom svog sadržaja, dopuštamo sebi da odlutamo i ka drugim vidovima urbanog sadržaja. Sa štampanog smo se preselili na digitalno izdanje. SERIJE+ je postao prvi, besplatni onlajn mesečnik o serijama i popularnoj kulturi. Ubrzo je postao najčitaniji onlajn mesečnik u regionu, sa preko 500.000 mesečnih pregleda.

serije_plus_naslovna_web

Reč urednika

BUĐENJE lZ ZIMSKOG SNA

Iskren da budem, nisam ljubitelj dvobroja, odnosno dugačke pauze koja usledi posle njih. Povratak radu u redakciji je uvek kao buđenje iz zimskog sna i onda ima toliko toga što bi trebalo da se stavi u časopis a u njemu jednostavno nem mesta za sve. I onda moraš da biraš, kao da biraš koje dete više voliš.

Pa onda februar koji ne može da se odluči da li je zimski ili jesenji mesec, mada poneke godine bude i proleće. No, srećom imamo pregršt serija da se zabavimo i ne obraćamo pažnju na to.

Pročitajte i ovo:
The Rain - trejler i najava Netliksove danske post-apokaliptične tv serije

Ovog puta smo se potrudili da vam napravimo jedan koktelčić od svačega pomalo, taman da vas razmrdamo za proleće koje sledi – spisak TOP 5 serija koje u februaru morate da gledate, a koji naravno uključuje i našu temu broja – Legion. Mi smo gledali pilot i već smo navučeni, a i ja kao zakleti Marvelovac umalo flašu šampanjca da otvorim samo jer su Fox i Marvel Television uspeli da se dogovore da naprave ovu seriju zajedno. Ima šanse dakle da jednog dana gledamo Avengers i X-Men na velikom platnu zajedno.

Gledali smo i neke filmove u toku zimske pauze, a neke od njih vam i preporučujemo – pitajte se zajedno s nama, recimo, da lije La La Land stvarno zaslužio 14 nominacija za Oskara!

A ovog puta nismo samo gledali, nego smo i čitali, pa možete naići i na prikaz knjige „Sto slučajeva“ Danila Harmsa.

Sve u svemu, lepo je što ste odlučili da se na kraju ove zime budite zajedno s nama, te ću vas sada prepustiti uživanju, a ja vas čekam ovde, na istom mestu, doduše u svečanijoj odeći (smoking. kravata), jer kad se idući put vidimo, biće to naš jubilami, 50. broj. Uživajte.

Miljan Tanić

Izvršni urednik

Pročitajte i ovo:
Oštri predmeti (Sharp Objects) - titlovani trejler i najava nove letnje HBO tv serije

https://issuu.com/allaboutdigital/docs/serijeplus49

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close