site hit counter
FilmFilmovi 2013

Rizična igra (Runner Runner) – Ben Affleck i Justin Timberlake u svetu onlajn pokera

Ako ste se zapitali čime se bavio Ben Affleck nakon dobijanja Oskara za njegov film Argo, evo odgovora. Tumači glavnu ulogu sa, trenutno kinematgrafski veoma aktivnim, Justin-om Timberlake-om u filmu Rizična igra (Runner Runner) reditelja Brad-a Furman-a. Krimić koji se bavi mutnim radnjama u svetu onlajn pokera a lajtmotiv filma je : “Igraj, ili budi izigran.”U nastavku pročitajte detaljniji članak o filmu preuzet sa prijateljskog bloga Filmovi s ruba kojeg je napisao Salvador, pogledajte moj eksluzivni prevedeni trejler kao i postere i fotografije iz filma.

Verujući da je prevaren, Riči (Džastin Timberlejk) odlazi u Kosta Riku da se suoči sa onlajn kockarskim tajkunom Ajvanom Blokom (Ben Aflek). Riči je zaslepljen Blokovim obećanjem velikog bogatstva sve dok ne sazna uznemirujuću istinu o svom dobročinitelju. Kada FBI pokuša da primora Ričija da im pomogne u hvatanju Bloka, on je suočen sa najvećom kockom do sad: pokušaju da nadmudri dve sile koje su se okomile na njega.

Film stiže u domaće bioskope 26 septembra posredstvom MegaCom filma.

Nakon što je osvojio glazbeni svijet, Justin Timberlake se sve više i više profilira kao glumac. I to očito kao dosta dobar s obzirom da je već nanizao nekoliko uistinu zanimljivih naslova (Alpha DogSouthland TalesThe Social NetworkIn TimeTrouble with the Curve itd.) te surađivao sa nekima od (naj)cjenjenijih filmaša u Hollywoodu kao što su Nick CassavetesRichard KellyDavid FincherAndrew Niccol i Clint Eastwood. S druge strane, od samog početka svoje glumačke karijere, Ben Affleck je bio pomalo omražen od strane publike, i često prozivan kao grozan glumac. Ali je zato ponovno oživio karijeru te se pokazao u novom svijetu u zadnjih par godina režiravši nekoliko cijenjenih i hvaljenih naslova – Gone Baby GoneThe Town i Argo. Njih dvoje su udružili snage (samo) ispred kamere za potrebe krimi triler drame Runner, Runner redatelja Brada Furmana. U njemu Timberlake igra nadarenog studenta Richie Fursta koji za školarinu zarađuje igrajući online poker. Ali jednom prilikom ga prevare, te on izgubi sav svoj novac. Ritchie odluči istražiti tko stoji iza tog online portala kako bi možda nekako vratio novac, te se suoči sa vlasnikom te stranice, korumpiranim kockarom Ivanom Blockom (kojeg igra Ben Affleck). Block prizna prijevaru te mu odluči isplatiti naknadu, ali mu istovremeno predloži da se priključi njegovoj “kompaniji” i zaradi daleko veću svotu. Ritchie pristane, no ubrzo se u cijelu priču umiješa FBI i stvari krenu po zlu. Jedan od producenta filma je slavni Leonardo DiCaprio, a valja spomenuti i to kako scenarij potpisuju Brian Koppelman i David Levien, dvojica koji je također napisao i Ocean’s Thirteen. Uz Afflecka i Timberlakea u filmu još igraju Gemma ArtertonAnthony MackieOliver CooperBen SchwartzSam Palladio, te mnogi drugi. Američka premijera je zakazana za 27. rujna 2013., a istog datuma se film otvara i u Velikoj Britaniji, Litvi, Tajvanu, te u još nekim zemljama.

Preuzeto sa:

Pročitajte i ovo:
Bamblbi (Bumblebee) - prvi titlovani trejler i najava filma

Clipped from http://filmovisruba.com/2013/06/10/runner-runner-2013/

Kliknite na slike da bi ih uvećali:

 

u boji krimić, SAD, 2013

reditelj: Brad Furman
scenario: Brian Koppelman, David Levien
kompozitor: Chris Hajian
snimatelj: Mauro Fiore
producent: Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Brian Koppelman, David Levien, Michael Shamberg
montažer: Billy Fox

uloge:
Ben Affleck (Ivan Block)
Gemma Arterton (Rebecca Shafran)
Justin Timberlake (Richie Furst)
David Costabile (Professor Hornstein)
Laurence Mason (Governor)
Yul Vazquez (Delegate Herrera)
Louis Lombardi (Archie)

Oznake

Jedan komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close