Wednesday , July 23 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma
Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma

Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma

0 Flares 0 Flares ×

26 septembra nam stiže na velika platna Alis (Mila Jovović) u petom (zar već?) delu franšize filmova snimljenim po horor video igri Resident Evil. Donosim vam u ovom članku nove fotografije iz filma na kojima vidimo po prvi put i Barija Bartona (fanovi video igara znaju o kome se radi), Ada Vong a u filmu će se pojaviti i Leon Kenedi. U novom trejleru imam podsećanje na “lik i delo” glavne junakinje filma. Enjoy!

Zvanični sinopsis filma: “Smrtonosni T-virus Umbrella korporacije nastavlja da uništava Zemlju gde je ljudska civilizacija desetkovana. Populacije se pretvorila u armiju krvožednih zombija. Poslednja nada ljudskog roda, Alis se budi u tajnom kompleksu Umbrelle i tamo otkriva detalje svoje tajanstvene prošlosti. Kreće u poteru za odgovornim za smrtonosnu pandemiju koja će je odvesti na ćetiri kraja sveta: Tokio, Njujork, Vašington, Moskvu… Ali jedno neočekivano otkriće će pokolebati njena dosadašnja uverenja… Potpomognuta starim saveznicima kao i novim poznanicima, Alis mora da se bori da bi preživela u svetu kome preti propast i pokuša da pronađe lek za pandemiju.

Kliknite na slike da bi ih uvećali:

Ostale članke sa Mega bloga vezane za ovaj film pogledajte klikom na ovaj link.

 

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×