Wednesday , April 23 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma
Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma

Resident Evil:Retribution (Pritajeno zlo:Osveta) – novi prevedeni trejler i nove slike iz filma

0 Flares 0 Flares ×

26 septembra nam stiže na velika platna Alis (Mila Jovović) u petom (zar već?) delu franšize filmova snimljenim po horor video igri Resident Evil. Donosim vam u ovom članku nove fotografije iz filma na kojima vidimo po prvi put i Barija Bartona (fanovi video igara znaju o kome se radi), Ada Vong a u filmu će se pojaviti i Leon Kenedi. U novom trejleru imam podsećanje na “lik i delo” glavne junakinje filma. Enjoy!

Zvanični sinopsis filma: “Smrtonosni T-virus Umbrella korporacije nastavlja da uništava Zemlju gde je ljudska civilizacija desetkovana. Populacije se pretvorila u armiju krvožednih zombija. Poslednja nada ljudskog roda, Alis se budi u tajnom kompleksu Umbrelle i tamo otkriva detalje svoje tajanstvene prošlosti. Kreće u poteru za odgovornim za smrtonosnu pandemiju koja će je odvesti na ćetiri kraja sveta: Tokio, Njujork, Vašington, Moskvu… Ali jedno neočekivano otkriće će pokolebati njena dosadašnja uverenja… Potpomognuta starim saveznicima kao i novim poznanicima, Alis mora da se bori da bi preživela u svetu kome preti propast i pokuša da pronađe lek za pandemiju.

Kliknite na slike da bi ih uvećali:

Ostale članke sa Mega bloga vezane za ovaj film pogledajte klikom na ovaj link.

 

Saša Đorđević

Francuz po rođenju, srbin po poreklu, svrljižanin po mestu odrastanja, parižanin po mestu boravka, građanin sveta po opredeljenju. Od malena bio u kompjuterskim, konzolarnim i internet vodama. Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×