Sunday , July 20 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / Film / Resident Evil: Retribution (Pritajeno zlo: osveta) – srpski trejler novog filma Mile Jovović
Resident Evil: Retribution (Pritajeno zlo: osveta) – srpski trejler novog filma Mile Jovović

Resident Evil: Retribution (Pritajeno zlo: osveta) – srpski trejler novog filma Mile Jovović

0 Flares 0 Flares ×

Resident Evil: Retribution (Pritajeno zlo: osveta) je službeni naziv pete post apokaliptične epizode bazirana na čuvenoj Capcom-ovoj horor video igri. Ovog puta Alis (Mila Jovović) nastavlja svoju potragu širom planete za odgovornim ljudima iz Umbrelle koji su propagirali smrtonosni virus. Ali stvari se ne odvijaju kako je planirala i suočiće se poznatim licima.

Možete pogledati i Mega galeriju 42 promo postera i banera za film ovde.

Evo prvog teaser trejlera objavljenog 19 januara.

Film je (opet) pod rediteljskom palicom Pola V.S Andersona (bračnog druga naše Mile Jovović) a u filmu ćemo videti i Mišel Rodrigez, Sienu Gilori, Kevina Duranda, Šona Robertsa, Kolina Salmona, Johana Urba, Borisa Kođoa i Li Bingbing. Film je planiran za 14 septembar 2012 godine.

Zvanični sinopsis filma: “Smrtonosni T-virus Umbrella korporacije nastavlja da uništava Zemlju gde je ljudska civilizacija desetkovana. Populacije se pretvorila u armiju krvožednih zombija. Poslednja nada ljudskog roda, Alis se budi u tajnom kompleksu Umbrelle i tamo otkriva detalje svoje tajanstvene prošlosti. Kreće u poteru za odgovornim za smrtonosnu pandemiju koja će je odvesti na ćetiri kraja sveta: Tokio, Njujork, Vašington, Moskvu… Ali jedno neočekivano otkriće će pokolebati njena dosadašnja uverenja… Potpomognuta starim saveznicima kao i novim poznanicima, Alis mora da se bori da bi preživela u svetu kome preti propast i pokuša da pronađe lek za pandemiju.

Iako filmovi redovno odstupaju scenaristički od same igre oni dobro prolaze na blagajnama zato što imaju ogromnu bazu fanova u vidu igrača video igara Resident Evil.Posebno ih privlači što se u svakom novom filmu  pojavljuju poznati likovi koji su gotivni gejmerima. Sada će se prvi put pojaviti Ada Wong, Leon Kennedy i Barry Burton  .

Evo i likova iz filma kao i glumaca koji ih tumače:

 • Milla Jovovich – Alice

 • Michelle Rodriguez – Rain Ocampo

 • Kevin Durand- Barry Burton
 • Ali Larter – Claire Redfield
 • Sienna Guillory – Jill Valentine

  sienna-guillory-slice

 • Meagan Good – Melissa Jones-Lewis
 • Oded Fehr – Carlos Oliviera

 • Johann Urb – Leon S. Kennedy

 • Bingbing Li – Ada Wong

  li-bingbing-slice

 • Shawn Roberts  – Albert Wesker

 • Boris Kodjoe – Luther West

  boris-kodjoe-luther-west-slice

 • Colin Salmon – One

[signoff]

3 komentara. A šta ti misliš o tome?

 1. Svi RE filmovi su joj sranje kao i ona sama, jadnica, nazalost koliko god se ”trudila” nikad nece da je ubace u video igrama soz bitch.

 2. Hoce li ova zena ishta drugo snimiti?

Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×