site hit counter
Muzika

Rammstein: Paris – pogledajte snimak fantastičnog koncertu u Parizu iz 2012 sa turneje Made in Germany 1995-2011

Imao sam sreću i zadovoljstvo da sa porodicom prisustvujem koncertu Rammstein-a (Made in Germany) u Parizu u užarenom grotlu Bersija. Nije nam ovo bio prvi njihov koncert ali su ovaj put dali sve od sebe jer se radilo o Best of koncertu koji je ujedno bio sniman za njihov budući live dvd. Nakon pet godina je došao i taj dan, da možemo pogledati snimke sa tog legendarnog koncerta.

Ujedno da kažem sam, za mojih 47 godina, bio na više velikih koncerata tako da vam ove utiske ne piše noob, Rammstein uživo je nešto zaista fenomenalno i neponovljivo: dvočasovni show ispunjen efektima (plamen, vatromet, iskre, para, svetlo, voda, pena, eksplozije, laseri). Sve to u prepunom  Bersiju ispunjenog sa 17 hiljada vernih fanova. Što se muzike tiče, s obzirom da se radi o promociji Best of albuma, bila je u potpunosti reprezentativna i nudila je odličan presek njihove karijere.

Koncert su počeli tako što je sa plafona počela da se spušta platfoma koja spaja glavnu binu sa jednom mnogo manjom koja se nalazi na sred fan pita. Bend se pojavio sa tribina noseći zastave i baklje, a čim su zauzeli mesta krenuli su sa izvođenjem pesme Sonne.

Šta reći za kraj? Magična noć, uživanje za sva čula. Ako ikada imate priliku da ih vidite uživo, nemojte to propustiti je je njihov show zaista nešto najbolje što se može videti na koncertima.

Novo na trafikama:

[rev_slider_vc alias=”webtrafika”]

Sadržaj:

U ovom spektakularnom koncertnom filmu Jonas Akerlund svojim pristupom režiji uspeva da uhvati emociju i uzbuđenje u svakom momentu jedinstvenog nastupa Rammsteina.

Rammstein oduvek ima jedinstven pristup nastupima, od samog koncepta do izvođenja. Uhvatiti svaki trenutak na filmu je gotovo nemoguća misija, svu tu emociju u nastupu uživo je teško dočarati na ekranu. Jonas Akerlund, režiser izvanrednog filma „Rammstein: Paris“ je prvi koji je uspeo da približi atmosferu nastupa uživo i gledaocima filma. Njegova kreativna produkcija, uz neverovatnu energiju benda na nastupu u Bersiju 2012. godine, podigla je lestvicu umetnosti na jedan novi nivo. Nakon 21 godine, još uvek sa originalnim bendom, Rammstein stoji na vrhu muzičke rok lestvice sa najprodavanijim albumima, uz vodeću poziciju na festivalima i drugim događajima širom sveta. Njihovi koncerti su rasprodati u rekordnom roku. Primer je koncert grupe u Njujorku na Medison Skver Gardenu na kome su 20.000 mesta rasprodata za 20 minuta.

Filmska ekipa:

u boji dokumentarni film, Nemačka, 2016, 98 minuta

reditelj: Jonas Akerlund

uloge:
Richard Kruspe (Himself)
Flake Lorenz
Paul Landers (Himself)
Till Lindemann (Himself)
Oliver Riedel (Himself)
Christoph Schneider (Himself)

Poster(i) filma:

h

Trejler

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close