site hit counter
Video igre

Prvi pogled na Claire u Resident Evil 2 rimejku

Najnoviji klip koji nam je Capcom doneo na Gamescom sajam nam prikazuje da ćemo Resident Evil 2 rimejk igrati ne samo kao Leon, već i kao hrabra Kler. U ovom više nego osveženom izadnju kultne horor igre imamo prilike da vidimo hrabru heroinu u borbi sa mutiranim zombijem uz više različitog oružja, poput bacača granata i mitraljeza, a prisutno je i par užasavajućih  momenata. Osim odlične grafičke prezentacije, video upućuje na to da je i glasovna gluma na zavidnom nivou. Play.co.rs

Svaki fan video igre Resident Evil 2 zna da nas je pomenuta kultna horor video igra prvi put upoznala sa dva kultna lika ove franšize: Leon Kennedy i Claire Redfield. U prvoj najavi ovog rimejka Capcom je stavio akcenat na Leona ali ne brinite i Claire je u rimejku.

Izdavač igre je iskoristio Gamescom da nam predstavio klip u kome možemo da je vidimo u akciji. Da podsetim da je u vremenskoj liniji Resident Evil mitologije ona tada običan student koja je pošla da poseti brata Chrisa u Raccoon Cityu, člana elitne jedinice S.T.A.R.S. U gradu koji je preplavljen zombijima upoznaje Sherry Birkin i Leona Kennedya.

Podsećam vas da ova video igra stiže na PS4, Xbox One i PC 25 januara 2019 godine.

Pročitajte i ovo:
Kako ubaciti prava imena, dresove i grbove u PES 2019?

Izvor
Play.co.rs
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close