site hit counter
FilmFilmovi 2017

Predgrađe (Suburbicon) – titlovani trejler i najava filma

Početkom avgusta se na internetu pojavio prvi trejler za novi film kojeg potpisuje George Clooney “Suburbicon” a u ovom članku vam donosim titlovanu verziju istog. U njemu ćemo pratiti kako Matt Damon tone sve dublje i dublje u paklenu spiralu, prožetu ucenama, prevarama i represalijama.

George Clooney se ponovo vraća iza kamera za svoj šesti film po redu nakon filma Monuments Men (2014) i ponovo sarađuje sa braćom Coen sa kojima je već imao brojne zajedničke projekte (O’ Brother, Intolerable Cruelty, Burn After Reading, Ave Cesar!).  

Film Suburbicon je crnohumorna otkačena komedija, totalno u stilu braće Coen, koja bi se ukratko sažela u rečenici: priča o površnim osobama koja čine pogrešne izbore.

Radnja filma se odigrava tokom leta 1959 godine i kazuje nam priču uzorne porodice koja živi u predgrađu gde je lepo živeti, gde su travnjaci uredno podšišani, gde vlada mir i gde su susedi ljubazni. Ali sve će se pretumbati u životu Gardnera Lodgea (Matt Damon) onog trenutka kada će njena žena biti ubijena tokom kućne provale. Ispostavlja se da je to ubistvo posledica postojanja duga prema lokalnoj mafiji. Lodge će morati da se suoči sa mafijašima koje predvodi Oscar Isaac da bi se sve završilo ubistvima.

Pročitajte i ovo:
Filmovi Alien i Aliens su dobili zvanične moderne verzije trejlera

A to se da videti iz ovog trejlera , uz muzičku pratnju pesme Nobody Speak, gde se krvave i absurdne situacije nižu jedna za drugom u tom mirnom predgrađu.

Film će imati svoje premijere na festivalima u Veneciji i Torontu a u bioskopsku distribuciju kreće krajem ove godine.

u boji film, SAD, 2017

reditelj: George Clooney
scenario: George Clooney, Ethan Coen, Joel Coen, Grant Heslov
snimatelj: Robert Elswit
muzika: Alexandre Desplat
producent: George Clooney, Grant Heslov, Teddy Schwarzman
montažer: Stephen Mirrione

uloge:
Matt Damon (Gardner)
Oscar Isaac (Roger)
Julianne Moore (Margaret)
Glenn Fleshler
Jack Conley (Hightower)

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close