site hit counter
FilmFilmovi 2018
U trendu

Predator: Evolucija (The Predator) – titlovani trejler i najava filma

Pročitajte i ovo:
Dedpul 2 (Deadpool 2) – stigao je finalni titlovani trejler filma

Imao je sporednu ulogu u prvom filmu sa Švarcijem, sada je za rediteljskom palicom nastavka franšize. Šejn Blek se vraća sa svojom verzijom Predatora, čije ste prve kadrove mogli da pogledate u prvom tizer trejleru.

A on gotovo kao da počinje kao neka Amblinova produkcija: klinac iz američkom predgrađa aktivira vanzemaljski artefakt koji ponovo vraća opasne kreature ne Zemlju. A posle toga sve postaje veoma krvavo…

Nakon gotovo decenije rada na filmu, ova produkcijska kuća ipak je odlučila da oživi klasik „Predator“ iz osamdesetih godina prošlog veka. Šejn Blek preuzima franšizu u velikom stilu i predstavlja novu verziju popularne priče, koja je smeštena u predgrađe, za razliku od originalne lokacije – džungle. Režiser i scenarista filma „Predator: Evolucija“ je Šejn Blek, koji je i glumio u originalnom filmu. Dosad je režirao „Iron Man 3“ i napisao scenarije za veliki broj filmova, poput prva dva „Smrtonosna oružja“, „Poslednjeg skauta“ i „Poslednjeg akcionog heroja“.MegaCom Film

O filmu/ tv seriji:

Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući, u novoj verziji franšize Predator reditelja Šejna Bleka.

Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta.

Kada mladić slučajno aktivira njihov povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

U bioskopima od 13. septembra!

Filmska ekipa:

u boji titlovani film, SAD, 2018

reditelj: Shane Black
scenario: Shane Black, Fred Dekker
snimatelj: Larry Fong
producent: John Davis, Lawrence Gordon, Joel Silver
montažer: Harry B. Miller

uloge:
Olivia Munn
Boyd Holbrook
Trevante Rhodes
Keegan Michael Key
Alfie Allen
Jacob Tremblay

Pročitajte i ovo:
Solo: Star Wars priča (Solo: A Star Wars Story) - titlovani trejleri i najava novog Star War filma

Poster(i):

h
Pročitajte i ovo:
Filmovi Alien i Aliens su dobili zvanične moderne verzije trejlera
Oznake

2 komentara

    1. Pozdrav,

      na žalost, biću odstutan od kuće 15 dana, tako da u tom periodu neću moći da titlujem trejlere, odradiću ga kada se vratim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close
Close