site hit counter
FilmFilmovi 2018
U trendu

Predator: Evolucija (The Predator) – finalni necenzurisani titlovani trejler i IMAX poster filma

Predator se vraća jači nego ikad

The Predator je dobio svoj krvavi finalni necenzurisani trejler, “Fuck Yeah!”!

Prvi trejleri ovog filma mi nisu pobuđivali preveliki optimizam. Vesti da su neke scene dosnimavane i mlaka promocija mi nisu ulivale poverenja. Sve je to sada zbrisano jednim potezom ovim poslednjim, finalnim, trejlerom i utoliko bolje.

Kako definisati ono što je prikazano u trejleru? Ukratko: haos, histerija i krvavu nemilosrdnost. Jer na osnovu početnih trejlera dovodio sam u sumnju krvoločnost Predatora ali će očigledno Šejn Blejk gledaocima ponuditi ono što su i očekivali od njega – histeričnu zabavu.

Dakle, ovaj trejler budi nadu da se film i cela franšiza kreću u dobrom smeru. Naravno, često se dešava da dobro montirani trejler ne predstavlja film onakav kakav je on zaista u stvarnosti.

Ali super predator kojeg vidimo u trejleru je monstruozno zajeban i bez ikakve milosti tako je zaista teško ne odoleti želji da se pogleda film. Vidimo se u bioskopu od 13 septembra!

“Snažniji, inteligentniji, smrtonosniji nego ikad i genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta, Predatori su ponovo pretnja čovečanstvu. Šejn Blek, koji je glumio u izvornom „Predatoru“, sada će nam prikazati novu dimenziju franšize kao reditelj i scenarista. Iskoristio je priliku da proširi priču, dodajući nove detalje i zabavne elemente. „Morali smo da ga modernizujemo,“ ističe Blek.

Glumac Bojd Holbruk, poznat po ulozi u seriji „Narkos”, pohvalio je reditelja i njegov pristup ovom filmu i glumačkoj ekipi. „Bez obzira na to koja scena je u pitanju, on uvek pronalazi način da začini priču određenom dozom humora. To nikad nisam video da je neko uradio,“ objašnjava Holbruk, koga ćemo gledati u glavnoj ulozi.

U filmu, čija se radnja odvija u 2018. godini, bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Kvin, na plaćeničkoj misiji u Meksiku nailazi na misterioznog vanzemaljca. Kvin mu krade elektronske sprave i šalje ih u SAD na analizu, gde njegov sin Rori otkriva da samo vanzemaljski jezik može da ih kontroliše. Međutim, to saznanje Rorija izlaže ogromnoj opasnosti. Kvin, koji je podvrgnut psihijatrijskoj proceni od strane vlasti da ne bi otkrio šta je video, uspeva da pobegne sa grupom bivših vojnika, i odlazi da spase svog sina, usput otkrivajući još veću zaveru.

Pored Holbruka, u glavnim ulogama su se našli Olivija Mun, Trevante Rouds, Sterling K. Braun, Kigan-Majkl Kej, Džejkob Tremblej, Ivon Strahovski, Tomas Džejn i Alfi Alen.”

Pročitajte i ovo:
Glass - titlovani trejler i najava filma
Izvor
MegaCom film
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close