site hit counter
TV serije
U trendu

Pravi detektiv (True Detective) – titlovani tizer trejler i najava treće sezone

HBO je iskoristio završetak sezone svoje tv serije Sharp Object (Oštri predmeti) da pretpremijerno prikaže prvi tizer trejler za novu sezonu tv serije True Detective (Pravi detektiv).

Sledeća sezone ove antologijske tv serije će biti više nego dobrodošla nakon polovičnog uspeha druge sezone. A ovim tizerom možemo videti šta nas u njoj očekuje.

Pomenuti je fokusiran na vodećeg glumca, dobitnika Oskara, Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage, House of Cards) a u kratkim kadrovima se vide i ostali likovi priče. Jasno nam je da zločin koji je okosnica serije imao posledica koji je ostavio traga u njihovim životima. Možemo videti i da se priča odvija u različitim vremenskim razdobljima u Arkansazu.

Pored pomenutog glavnog glumaca ostatak uloga tumače i Ray Fisher (Justice League), Carmen Ejogo (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Alien : Covenant, The Purge : Anarchy), Stephen Dorff (Blade, Somewhere, Felon), Scoot McNairy (Argo, Monsters, Killing Them Softly), Mamie Gummer (Ricki and the Flash), Rhys Wakefield (The Purge), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead) i Jon Tenney (The Closer).

U ovoj sezoni ćemo saznati priču o zlokobnom zločinu koji se dogodio u oblasti visoravni Ozark i misterijom koja postaje sve nedokučivija tokom tri decenije istrage. Mahershala Ali je Wayne Hays, policijski detektiv sa severozapada Arkanzasa, koji je povezan sa slučajem nestanka dva deteta nestalih 1980 godine. Stephen Dorff je Roland West, drugi detektiv čiji su život i karijera bili pod uticajem tog neshatljivog zločina. Scoot McNairy je Tom, jedan od očeva nestale dece čiji ga strašni gubitak povezuje sa detektvima više od deset godina.

Pročitajte i ovo:
Fear the Walking Dead - najava nastavka četvrte sezone koja kreće sa emitovanjem 13 avgusta 2018

Čuveni reditelj Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room) je trebao da bude glavni reditelj ove sezone ali je napustio seriju nakon dve snimljene epizode. Ostatak je preuzeo kreator serije Nic Pizzolatto čiji je ovo rediteljski debi. On ujedno i potpisuje scenario ove sezone osim četvrte epizode u kojoj je ko-scenarista David Milch, četvorostruki dobitnik Emmy nagrade (NYPD, Deadwood).

Nije službeno objavljeno koliko će epizoda imati ova sezona ali s obzirom da su ih prve dve imale po osam pretpostavka je da će biti tako i ovoga puta.

Ono što je izvesno i što ovaj tizer potvrđuje, serija stiže na male ekrane od januara 2019 godine.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close