site hit counter
FilmFilmovi 2015

Pobesneli Maks: autoput besa (Mad Max: Fury Road) – novi titlovani trejler i vozila iz filma

Donosim vam još jedan titlovani trejler novog Mad Maxa koji je u stvari produžena verzija tv spota “Retaliate” kojeg možete pronaći titlovanog u prethodnim člancima o filmu.

Opsednut demonima prošlosti, Pobesneli Maks misli da je najbolji način preživljavanja da luta sam u surovom svetu. Međutim on biva zarobljen od strane grupe koja luta opustošenim krajevima na borbenom šleperu koju predvodi Furiosa. Oni beže iz Citadele kojom gospodari u strahovladi Besmrtni Džo kome je ukradeno nešto neprocenjivo. Besan, on okuplja sve svoje bande i kreće u bespoštednu poteru za beguncima obećavajući im pravi drumski rat.

To je ukratko kratki opis radnje filma Georgea Millera i nove epizode sage Mad Max koju je započeo sedamdesetih godina. Ovog puta ulogu bivšeg policajca Maxa Rockatanskog preuzima Tom Hardy umesto Mela Gibsona a pored njega glavne uloge u filmu tumače: Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Zoë Kravitz, Riley Keough i Rosie Huntington-Whiteley.

A kada se pomene Mad Max, nedvosmislena asocijacija su i vozila iz filma. Mnogo vozila i svako je luđe od onog prethodnog.

Interceptor-Mad-Max-Fury-Road

A tu je i legendarni Interceptor, čuveni Maksov kupe Ford Falcon XB GT iz 1973 godine. Biće i on prisutan pored 150 drugih vozila u filmu, nastalih iz uma Colina Gibsona. U nastavku pogledajte galeriju nekoliko njih.

Pročitajte i ovo:
Kin - titlovani trejler i najava filma

Kliknite na slike radi uvećanja:

Oznake

2 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close