site hit counter
Video igre

Play!Zine Broj 108 – stigao je novi broj besplatnog magazina o video igrama

PLAY! ZINE 108 – OKTOBAR 2017

Oktobarsko 108. izdanje časopisa Play!Zine možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Septembar je tradicionalno mesec sportskih igara, pa tako u ovom oktobarskom broju imamo skoro polovinu recenzija koje su vezane za sport. Bilo da volite fudbal, košarku ili trke, imaćete o čemu da čitate, a bogme i šta da se igrate.

Večite pitanje ko je bolji, FIFA ili PES, ostaće i dalje večito, jer je to bila i ostala stvar lične preferencije, navike ili prosto ljubavi prema određenom tipu gejmpleja, iako će vam fanovi jednih ili drugih uvek govoriti da je ipak baš njihova igra ta koja je bolja. Istina je da će KONAMI ili EA morati dobrano da se potrude nekim katastrofalnim potezom da bi uspeli da oteraju svoje fanove u nekom značajnijem broju.

Tu su i nove trke, WRC 7 i Project Cars 2, a u trenutku dok čitate ovo već je verovatno izašla i Forza Motorsport 7, čijim demoom naš kolega Lalke i nije bio baš zadovoljan.

Ako je septembar i bio bogat mesec, šta onda reći za ovaj oktobar? Kolege u redakciji se već otimaju ko će koju igru da opisuje od silnih hitova koji nam stižu ovog meseca. Destiny 2 za PC, Middle-Earth: Shadow of War, The Evil Within 2, South Park: The Fractured But Whole i Super Mario Odyssey su samo neki od velikih hitova koji će nam krasti i ono malo slobodnog vremena što imamo u životu.

Pročitajte i ovo:
Play!Zine Broj 117 – stigao je letnji dvobroj besplatnog magazina o video igrama

Znam, vičete sada, „jao kako vam je teško, morate da igrate igre i pišete o njima“, ali ne varajte se, posao na kraju dana je uvek posao, čak iako ga neizmerno volite. A mi svakako volimo da uživamo u njemu, a uživanja će biti dosta u oktobru.

Ako ništa, studentariji su bar prošli ispiti, pa će im ovaj gejmerski oktobar dođi kao kec na desetku (kockarske poslovice u skladu sa modernim trendom guranja kockanja, pardon, loot box sistema u svaku moguću igru).

I budite dobri, pomognite ukućanima oko zimnice i čišćenja lišča pre nego što krenete da upijate sate zabave igrajući ove silne oktobarske hitove!

Oktobarsko 108. izdanje časopisa Play!Zine možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Sadržaj broja

Flash (vesti)
PRIČA MESECA: Legendarni Arton Sena i Sonic trofej
REPORTAŽA: Thorium Studios
DEMO: Forya Motorsport 7
Atomega
XCOM 2 War of the Chosen
Project Cars 2
Divinity: Original sin 2
Life is Strange: Before the Storm
Steamworld dig 2
FIFA 18
PES 2018
Super Blood Hockey
Destiny 2
NBA 2K18
WRC 7
Subsurface Circular
HARDWARE: Logitech MKmaster 2
HARDWARE: Intel 8th gen
HARDWARE: HyperX Pulsfire i Fury XL
HEARTHSTONE SPECIJAL: Pritajene zvezde Gadgetzan ekspanzije

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close