site hit counter
Video igre

Play!Zine Broj 106 – stigao je letnji dvobroj besplatnog magazina o video igrama

PLAY! ZINE 106 – JUL/AVGUST 2017

106. dvobroj letnje izdanje časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku – Play!Zine106-JulAvgust2017.pdf

Jun je uvek bio tako kontradiktoran mesec kada je svet video igara u pitanju. Sa jedne strane tradicionalno sušan sa „ozbiljnim“ naslovima, sa druge strane tu je centralni događaj godine – E3 sajam u Los Anđelesu.

Kao i svake godine, i ovoga puta je naš časopis bio na licu mesta, gde smo za vas izveštavali o svim novinama koje su ove godine za nas priredili mali i veliki izdavači. Od očekivanih naslova, pa do nekih potpunih iznenađenja (ali i razočarenja) možemo reći da je ovogodišnji E3 bio poprilično plodonosan.

U skladu sa time je i fokus našeg broja prevashodno na E3 festivalu, gotovo polovina časopisa je vezana za ono što se dešavalo na E3.

Igra meseca je svakako Tekken 7, dugo očekivana tabačina je donela ono čemu smo se i nadali, i naši fajteri u redakciji i dalje ne mogu da smanje svoje oduševljenje.

Ipak, unutar redakcije tihu pobedu je odneo rimejk originalnih Crash igara, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Kada nam je stigao disk krajem juna u redakciju, otimali smo se ko će pre sesti da se igra, i koristili svaku slobodnu priliku da odigramo koji level. I moramo reći, omatorilo se, igra je mnogo teža nego što se sećamo da je bila u originalnoj varijanti. Ali nas to nije omelo da se sjajno zabavljamo uz novog Crasha.

Nismo propustili priliku ni da čestitamo 15. rođendan legendarnoj strategiji WarCraft III, koja je izašla 3. jula daleke 2002. godine. U to ime ime rubrika reinstalacija je posvećena upravo ovom klasiku.

Imali smo prilike i da testiramo HP Omen, gejming računar vrhunskog dizajna, za one koji se ne libe da daju koji dinar više kako bi ostavili utisak.

Sve u svemu, imamo skoro 100 strana sadržaja u našem letnjem dvobroju, nadamo se dovaljno da nas lagano degustirate ovih vrelih dana, pa se vidimo opet za dva meseca, sa nadamo se još većim brojem!

 106. dvobroj letnje izdanje časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku – Play!Zine106-JulAvgust2017.pdf

Sadržaj broja

SADRŽAJ:

Flash (vesti)

E3 Special
E3 Ubisoft
E3 Microsoft
E3 Sony
E3 Nintendo
E3 Bethesda
E3 EA

DLC: Final Fantasy XV Episode Prompto
DLC: Diablo III Necromancer

BETA: Gran Turismo Sport

REVIEW:
Tekken 7
Wipeout omega collection
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
The Last Tree
Steel Division Normandy 44
Galactic Civilizations III Crusade
Elder Scrolls Online – Morrowind

HARDWARE: HP Omen X
HARDWARE: Lenovo Legion Y520
HARDWARE: Sandberg Wireless Sniper Mouse i Touch RGB Mousepad Aluminium

DOGAĐAJ: Doba dronova na Adi

REINSTALACIJA: WarCraft III: Reign of Chaos/The Frozen Throne

HEARTHSTONE SPECIJAL: Gomila pozitivnih promena stiže u Hearthstone

Ključne reči
Prikaži ostatak...

Sale

Bloger koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg... Na ovom blogu pišem o temama koje najviše volim, dobro ste došli!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close