site hit counter
FilmFun

Pera Kojot (za prijatelje: suvi genije) nam se uskoro vraća u bioskope u 3D animiranom filmu

Evo šta sam bio objavio na Mega blogu 21 aprila 2013 godine:

“Jedan od mojih omiljenih Looney Toons crtaća je ponovo zaživeo u novim projektima Warner Bros-a.

Pera Kojot (kršteno ime: Wile E. the coyote) i Ptica trkaćica ( Road Runner ) nam se vraćaju zahvaljujući kreativnosti realizatora Metjua O Kalahana, scenariste Toma Šeparda i digitalnoj animaciji studija FX Reel Creative.

Producirali su tri kratkometražne epizode u 3D tehnici sačuvajući netaknutim duh originala, njegov humoristički stil kao i precizni tajming smešnih scena inspirisanim od legendarnog Čak Džonsa.

Uživajte u nastavku u novim neuspesima našeg omiljenog anti-heroja. I nadajmo se da WB studio neće stati na ovome :)”

Od tada su izbacili još jedan kratkometražni 3d animirani film pod naslovom Flash in the Pain, kojeg ste mogli pogledati na početku ovog članka.

Ali vest dana je da je Warner Bros dao zeleno svetlo da se krene sa produkcijom dugometražnog animiranog filma pod naslovom Coyote Vs. Acme.

Odlična vest s obzirom da se Looney Tunes nisu pojavili u bioskopu još od 2003 kada je izašao Looney Tunes: Back in Action a film Space Jam 2 je trenutno na mrtvoj tački.

Novi film će producirati Chris McKay (Lego Batman) a scenario će potpisivati Jon i Josh Silberman. Još nije poznato hoće li se raditi o  2D animaciji (malo verovatno), mešavina 2D i 3D animacije sa realnim kadrovima ili full 3D animirani film (najrealnija varijanta) to ostaje da se vidi. Datum izlaska filma takođe još nje definisan ali ko čeka taj i dočeka (osim Pere Kojota).

Pročitajte i ovo:
Boemska rapsodija (Bohemian Rhapsody) – drugi titlovani trejler i domaći poster filma o kultnom rock bendu Queen

Oznake

3 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Close
Close