site hit counter
TV serije

Oštri predmeti (Sharp Objects) – titlovani trejler i najava nove letnje HBO tv serije

Zasnovana na istoimenoj knjizi autorke Dzilijan Flin, poznate po romanu Iščezla na osnovu kog je snimljen i film, mini-serija “Oštri predmeti” prati reporterku Kamilu Parker koja se vraća u rodni grad kako bi izveštavala o ubistvima dve devojčice. Dok sklapa psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da se suviše poistovećuje sa mladim žrtvama.

O knjizi:

Neke rane nikad ne zacele… Impulsivni triler autorke svetskog bestselera Iščezla.

Novinarka Kamil Priker dobija zadatak da se vrati u svoj rodni grad u Misuriju ne bi li napravila reportažu o otmici i ubistvu dve devojčice.

U svom domu koji je davno napustila Kamil će sačekati nove uvrede, mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva, neurotična, hipohondrična majka i prerano sazrela trinaestogodišnja polusestra uznemirujućeg ponašanja. Povratak u majčinu kuću prizvaće sva mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva.

Kako Kamilin izveštaj o nasilnom zločinu bude napredovao ona će početi da se identifikuje sa mladim žrtvama – sve više i sve jače. Progonjena davnim strahovima Kamil će morati da reši sopstvenu psihološku zagonetku kako bi došla do istine o zločinu, ali i da bi preživela povratak kući.

Pročitajte i ovo:
Noćni letači (Nightflyers) - titlovani trejler i najava nove serije rađenoj po SF noveli Džordža R.R. Martina
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close