site hit counter
TV serije

Ostavljeni (The Leftovers) – datum prikazivanja, poster i tizer trejler sezone 3

Kraj je blizu za tv seriju Ostavljeni (The Leftovers) čija sezona 3 stiže 17 aprila na HBO i koja će nam doneti razrešenje čitave priče. To nam nagoveštava i prvi eksplicitni promo poster kao i prvi tizer trejler.

The-Leftovers-Saison-3

Dakle završna sezona kreće sa emitovanjem 16 aprila i imaće samo 8 epizoda i govori o očajničkim naporima jedne porodice da izađe na kraj sa dugotrajnim posledicama „Odlaska“ – u kome je bez traga nestalo 2% celokupne svetske populacije.

Jedino što znamo je da će priča odvesti porodicu Garvey u Australiju a intriga sezone je, razumljivo, i dalje pod velom tajnosti, s obzirom na samu prirodu radnje serije.

Ono što je poznato, to je glumačka postava treće sezone i nju će činiti sledeći glumci: Justin Theroux, Carrie Coon, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Margaret Qualley, Chris Zylka i Janel Moloney su i dalje deo kastinga, a pridružiće im se Regina King, Kevin Carroll, Jovan Adepo i Jasmin Savoy-Brown. Tu je naravno i Scott Glenn koji će i dalje tumačiti ulogu Kevinovog oca (Justin Theroux).

Kolege sa sajta www.serijala.com su imali priliku da pretpremijerno pogledaju sezone i imaju samo pohvalne reči. Između ostalog kažu:

Čudesno je; divno, bolno, neobično i složeno – treća sezona je gotovo transcendentalno iskustvo o seriji koja se bavi gubitkom, oporavkom, vjerom i dubokom traumom. O prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, o ljudima i njihovim nedostacima; o nepripadanju, pitanjima postojanja u svijetu iznimnih nesigurnosti i povrh svega – ljubavi i životu.

Pročitajte i ovo:
Trust - Donald Sutherland je na čelu čuvene porodice Getty u novoj tv seriji
Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close
Close