site hit counter
TV serije
U trendu

Okružen mrtvima (The Walking Dead) – titlovani trejler nove sezone

Da li ste spremni za nova pravila igre? Okružen mrtvima, premijera devete sezone - 8. oktobra!

Nakon pada gledanosti u osmoj sezoni, nastupajuća deveta sezona serije The Walking Dead će označiti preokret jer su najavljene brojne promene i odlasci nekih od glavnih glumaca.

Za početak, Scott Gimple više neće biti showrunner serije i od sada će se baviti produkcijom franšize tako da je Angela Kang zauzela vodeće mesto među scenaristama.

Njen zadatak je baš krupan s obzirom da se fanovi serije nisu primili na deo priče koji se tiče Negana, koji u stripu po kojoj je serija inspirisana ima zaista centralnu ulogu.

U međuvremenu, trejler koji vam donosim nam prikazuje obnovu i prosperitet različitih zajednica, jer se radnja devete sezona odigrava mnogo kasnije u odnosu na događaje osme sezone, interne konflikte i kao gomilu zombija za ubijanje.

Sukob između Maggie i Ricka je bio nagovešten na završetku osme sezone. Scena koja ima sav svoj značaj jer oboje, Laure Cohan i Andrew Lincoln, iako su glavna okosnica serije The Walking Dead najavljuju svoj odlazak iz iste. Deveta sezona će zvanično za njih biti i poslednja.

Ova zombi serija tokom sezona gubi brojne protagoniste i zato nas ne čudi uvođenje novih likova u ovoj novoj sezoni. U trejleru možete videti novu grupicu preživelih koji će u nastavku imati serije imati značajnu ulogu.

Pročitajte i ovo:
Milja 22 (Mile 22) - titlovani trejleri i najava filma

Dan Fogler (iz filmova Fantastične zveri i gde ih naći), Eleanor Matsuura (Into The Badlands), Samantha Morton i Lauren Ridloff se pridružuju glumačkoj ekipi i biće Luke, Yumiko, Alpha i Connie, likovi koji postoje u stripu.

Njima trebamo i da pridodamo i glumce Avi Nash (Siddiq) i Callam McAuliffe (Alden) koji su od epizodista postali deo stalne postave.

S obzirom da se u seriji pojavljuje Alpha, radi se o vođi novog protivničkog klana koji sebe nazivaju The Whisperers (Šaptači). Pratioci stripa poput mene znaju ko su i da su zaista opasni protivnici našim junacima.

Okružen mrtvima, premijera devete sezone – 8. oktobra!

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close