site hit counter
TV serije

Okružen mrtvima (The Walking Dead) – nastavak osme sezone stiže na naše ekrane 26 februara 2018

Videli smo u finalu polusezone da je Karl ugrižen od strane zombija, izvesno je da neće preživeti, i u trejleru možemo videti kako kaže svom ocu da je svet koji živi u miru moguć. Ali da bi se do toga došlo, treba preživeti Negana i njegov bes. Stanovnici Aleksandrije su raštrkani u šumi na početku drugog dela sezone. Opasne sredine u kojoj nisu zaštićeni od iznenadnih napada živih mrtvaca…

Naša družina će se okupiti na Hiltopu što je za Dvajta, koji je napustio Spasioce da bi se pridružio Riku, veoma loša ideja. Po njemu, ukoliko svi budu tako grupisani, biće veoma laka meta. Nasuprot tome, Deril smatra da ukoliko su svi zajedno postaće najveći Neganov košmar.

Jer lider sa opasnom bejzbol palicom je veoma iznerviran, u ovom trejleru, i želi da progoni stanovnike Aleksandrije ma gde se oni nalazili.  A Eugen je, po svemu sudeći, počeo da pravi neko novo oružje.

Kako će sada bivši šerif i njegova družina, pod tim okolnostim, ponovo iznenaditi Negana? Kakav će plan imati da zaustave vojsku Spasioca? Sve ćemo to gledati u nastavku osme sezone koja će krajem februara.

OKRUŽEN MRTVIMA (8. sezona – drugi deo)
PREMIJERA: Od 26. februara, ponedeljkom u 22.00
IZVORNI NASLOV: The Walking Dead
TRAJANJE: Jedan sat
CILJANA PUBLIKA: Svi između 18 i 49 godina
ŽANR: Naučnofantastična, horor, drama
VREME EMITOVANJA: Ponedeljkom u 22.00

Pročitajte i ovo:
Okružen mrtvima (The Walking Dead) - titlovani trejler nove sezone

Uloge: Endru Linkoln kao Rik Grajms, Džefri Din Morgan kao Nigan, Čendler Rigs kao Karl Grajms, Norman Ridus kao Deril Dikson, Melisa Makbrajd kao Kerol Peletijer, Loren Koen kao Megi Grin, Danaj Gurira kao Mišon

Poglavlje All out war je donelo strašne posledice svim stranama u sukobu. Aleksandrija je uništena, Hiltop je zakucan za tlo a Kraljevstvo je puklo po svim šavovima (polovina njih je poginulo a druga polovina se priključila Spasiocima).

A u središtu svega je Rik, koji je bio zauzet konfliktima, a sada se vraća kući i saznaje da je Karl herojski sklonio na sigurno stanovnike Aleksandrije od Neganovog napada i da je ugrižen od strane zombija.

Do sada je Karl bio njegov jedini razlog da ostane u životu u ovom strašnom svetu i sada mora da se suoči sa surovom realnošću. Karl je oduvek za njega bio simbol nade, simbol onoga što je preostalo od čovečanstva.

Ali Rik nije jedina osoba koja je trenutno na ivici ponora. Aaron i Enid su u nezavidnoj situaciji u Oceanside-u. Ne zna se da li dospeli u prijateljsko okruženje ili će svojim dolaskom stvoriti nove neprijatelje. Što se oca Gabrijela tiče on pokušava da bezbedno dovede doktora Karsona u Hiltop dok se trudna Megi bori sa moralnim dilemama koje rat donosi. U bezizlaznoj situaciji je sa Spasiocima i ne zna šta da radi sa desetak zarobljenika koje ona čuva. To je samo jedna u nizu komplikacija je je ona sada lider grupe.

Pročitajte i ovo:
Fear the Walking Dead - najava nastavka četvrte sezone koja kreće sa emitovanjem 13 avgusta 2018

Sa svoje strane Negan, pored toga što se suočava sa ratom, mora da se suoči sa nemirima u svojim redovima koji stvaraju opasne trzavice. Nakon velike pobede na bojnom polju Eugenova lojalnost će sada biti na velikim iskušenjima.

Dok rat svima nanosi štete, granica između dobra i zla postaje sve tanja. Svako se bori za svoja uverenja. Svako se bori da stvori bi ostvario nešto veliko – bezbedan svet sa koga se vredi boriti i žrtvovati.

 

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close