Monday , July 28 2014
Novo na Mega blogu
Naslovna / TV serije / H+ , nova SF web serija u produkciji Brajana Singera
H+ , nova SF web serija u produkciji Brajana Singera

H+ , nova SF web serija u produkciji Brajana Singera

0 Flares 0 Flares ×

Nakon Mortal Kombat: Legacy predstavljam vam na blogu novu web seriju H+, nastala saradnjom Warner Bros-a i Brajana Singera (X-Men, Usual Suspects). Ideja za scenario ove SF priče nije nova (i možda nije daleka i nerealna za neku bližu budućnost) a realizacija serije deluje pristojno.Serija nam priča o tome kako je tehnologija napredovala i zahvaljujući mikročip implantu povezan sa mozgom trećina svetske populacije je ugradila istu. Zahvaljujući tome bili bi konektovani na Internet, telefon i televiziju a njihovne umne sposobnosti bi bile udvostručene. Osim što je došlo do događaja koji će sve promeniti, pojavljuje se informatički virus koji napadu tu tehnologiju i desetkuje time svetsku populaciju.

Za režijom serije je Stjuart Hendler, web serija će biti podeljena u 48 mikro epizoda od po 5 minuta i biće emitovana na net počev od jeseni. Kada do toga dođe epizode će biti redovno postavljane na blogu sa srpskim prevodima, obećavam. U nastavku pogledajte trejler kao i nekoliko slika iz serije.



Imaš komentar o ovom članku? Napiši ga ovde.

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×