site hit counter
FilmFilmovi 2018

Noć veštica (Halloween) – titlovani trejler i najava filma

Michael Myers se vraća! Jamie Lee Curtis se vraća svojoj kultnoj ulozi.

Donosim vam titlovani trejler Universal-ovog filma Halloween. projekta započetog 2016 godine pod vođstvom dvojca kojeg čine John Carpenter i Jason Blum. Realizaciju filma su preuzeli David Gordon Green i Danny McBride a Jamie Lee Curtis se nakon 40 godina vraća svojoj kultnoj ulozi iz filma Johna Carpentera.

Kao što ste mogli da vidite u ovom trejleru, istraživački novinari pišu članak o Michaelu Myersu posećujući ga u azilu gde je zatvoren već 40 godina. Poneli su masku po kojoj je zloslutno postao slavan. Nedugo zatim događa se udes koji mu omogućava bekstvo. Laurie Strode je željno isčekivala taj dan da konačno poravna sa njim račune.

Judy Greer tumači Karen Strode, Laurienu kćerku a Andi Matichak glumi Allyson, njenu unuku.

U dugačkoj listi filmova ove franšize, podsećam vas da je Laurie Strode brutalno ubijena u filmu Halloween: Ressurection iz 2002 godine. Ovaj film ne uzima u obzir događaje iz dosadašnjih nastavaka već priča svoju priču.

Ovo će biti peti put da Jamie Lee Curtis tumači ulogu Laurie Strode nakon originalnog filma. Imala je glavnu ulogu u nastavku originala u režiji Ricka Rosenthala iz 1981, u filmu Halloween H20: 20 Years Later Steva Minera iz 1998 godine. Rob Zombie je snimio dva dela i 2007 i 2010 godine i oni su bili fokusirani na mladost Michaela Myersa.

Pročitajte i ovo:
Overlord - titlovani trejler i najava filma

John Carpenter je budnim okom pratio razvoj novog filma jer je izvršni producent i  stručni konsultant.

Noće veštica stiže oktobra 2018 u domaće bioskope.

Oznake

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close